ORIBIL: Un motociclist a intrat cu gâtul într-un cablu de oţel folosit la tractarea unui CAMION VIDEO

Un tânăr de 25 de ani din Brazilia a murit după ce a intrat cu gâtul într-un cablu de oţel folosit la tractarea unui camion. Şocant este faptul că locul nu era semnalizat, motiv pentru care motociclistul nu a văzut sârma ce i-a curmat viaţa.

09 dec. 2013, 09:35
ORIBIL: Un motociclist a intrat cu gâtul într-un cablu de oţel folosit la tractarea unui CAMION VIDEO

José Aparecido Ferreira, un motociclist de 25 de ani din Brazilia şi-a pierdut viaţa într-un mod incredibil. Astfel, el a trecut cu viteză pe o stradă, fără să realizeze că va intra direct într-un cablu de oţel folosit pentru a tracta un camion. Şocant este faptul că întreg incidentul a fost filmat cu ajutorul unui telefon mobil, potrivit Live Leak.

Citeşte şi SINUCIDERE filmată de camerele de supraveghere. Un bărbat s-a aruncat în faţa trenului VIDEO

Tânărul şi-a rupt gâtul şi a avut leziuni grave la piept. Cu toate că a fost dus de urgenţă la spital, viaţa victimei nu a putut fi salvată. În prezent, compania de tractare este cercetată pentru omor din culpă, mai ales că nu existau semene de avertizare cu privire la cablul periculos. În imagini se poate vedea cum cei prezenţi au încercat să îl avertizeze pe bărbat, dar nu au reuşit să facă acest lucru la timp.

Citeşte şi Au intrat cu maşina în stâlp şi AU MURIT PE LOC. Accident surprins de camerele de supraveghere VIDEO