Ornitologi germani, atacaţi de scandalagii, în Delta Dunării. Un fotograf a fost tăiat cu paharul pe faţă VIDEO

Scene violente filmate în Delta Dunării. Mai mulţi ornitologi au fost atacaţi de un grup de scandalagii, în timp ce se aflau în şalupă. Unu fotograf a fost tăiat cu un pahar pe faţă.

11 mai 2019, 13:26
Ornitologi germani, atacaţi de scandalagii, în Delta Dunării. Un fotograf a fost tăiat cu paharul pe faţă VIDEO

„Ieri spre seară ieşim la o plimbare cu şalupa spre Lacul Trei Iezere, cu un grup de ornitologi din Germania. Aproape de intrarea în lac apare o barcă rapidă condusă aparent de nişte băieţaşi turmentaţi care accelerează şi trec pe lângă noi în trombă provocând un val de un metru ce aproape ne-a zburat de pe scaune.

Am făcut semn să oprească dar nici vorbă. Conducătorul a întors barca şi a revenit în trombă înjurând şi tachinându-ne, iar după câteva schimburi de urări s-au întors şi au făcut o nouă rundă în jurul bărcii spre stupefacţia nemţilor. Eu am început să filmez, iar restul puteţi vedea în filmarea şi pozele postate mai jos.

Unul din ocupanţii bărcii a aruncat cu un pahar de sticlă lovindu-mă direct în ochi. La impact, paharul s-a spart producându-mi mai multe tăieturi, dintre care două destul de adânci. Clienţii mei au rămas stupefiaţi la vederea sângelui care ţâşnea din faţa mea, crezând că am pierdut un ochi„, a scris ghidul ornitologilor pe contul său de Facebook.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz.