Oroarea unei femei după ce a văzut cine era în coteţul câinelui: Din gură îi atârna lesa FOTO

O femeie din Australia a fost şocată să descopere că patrupedul său fusese mâncat peste noapte de un piton lung de 2.5 metri. Mai mult, reptila a rămas în coteţ după ce s-a hrănit cu micuţul câine. 

14 mart. 2014, 15:47

Câinele nu a avut nicio şansă în faţa reptilei de zeci de kilograme, mai ales că era legat în lesă. Acesta este şi motivul pentru care pitonul nu a mai putut ieşi din coteţ, fiind găsit dimineaţa de femeie, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi IMAGINI ŞOCANTE. Un piton a înghiţit un crocodil uriaş GALERIE FOTO

Trist este faptul că era prima seară când patrupedul fusese legat deoarece obişnuia să deranjeze animalele sălbatice din împrejurimi. Femeia a cerut ajutorul autorităţilor pentru a ridica pitonul. 

Ea a făcut un lucru bună că a legat câinele deoarece trăia într-o zonă cu multe animale sălbatice. A ieşit dimineaţa să elibereze câinele, dar în loc de el a dat de un piton uriaş. A cerut ajutorul nostru deoarece şarpele era ataşat de lanţ. A fost foarte supărată din cauza acestui incident„, a declarat Sue Ulyatt, unul dintre voluntarii care au venit în ajutorul australiencei.

Citeşte şi Imagini ŞOCANTE surprinse de un fotograf: Un PITON de trei METRI înghite o ANTILOPĂ întreagă FOTO