ORORILE DROGURILOR. Uite cum te pot DISTRUGE narcoticele care-ţi dau DEPENDENŢĂ GALERIE FOTO

Consumul de droguri face ravagii în lume. Mai uşoare sau mai puternice, efectele secundare ale narcoticelor, în special ale drogurilor de sinteză, fac din oameni adevăraţi monştri.

13 iun. 2014, 15:22

Lucrarea intitulată „Ororile metamfetaminelor” lansată de site-ul Rehabs.com  atrage atenţia asupra autodistrugerii fizice a consumatorilor de droguri.

Autorii lucrării dau ca exemplu transformarea unui tânăr într-un monstru, după consumul de metamfetamine, substanţe deosebit de nocive şi periculoase, care produc transformări fizice îngrozitoare, scrie Huffington Post.

Cunoscută sub diferite denumiri, ca meth, crank, speed, ice, crystal, glass, tweak, cocaina săracului,  Yaba sau snot, metamfetamina este un drog psihostimulent, un drog de risc, care poate da dependenţă chiar de la primul consum.

Citeşte şi Lucruri neştiute despre scriitorii şi pictorii români. Vezi cu ce se DROGAU ZILNIC pentru INSPIRAŢIE

Drogul afectează mecanismele responsabile de reglarea bătăilor inimii,  a temperaturii corpului, presiunea sângelui, simţurile şi pofta de mâncare. Efectul metamfetaminei este de 3,5 ori mai puternic decât cel al cocainei şi de 6 ori mai puternic decât sistemul natural de funcţionare a organismului.

Dan Tynsky, managerul proiectului Rehabs.com, arată o adevărată galerie de fotografii ce înfăţişează concret efectele dezastruoase ale consumului de amfetamină. „Cred categoric că este mai eficient ca oamenii să vadă concret ceea ce poate provoca această substanţă extrem de periculoasă”, a declarat Tynski, adăugând că pe site-ul proiectului său de reabilitare „vor fi postate cât mai multe materiale care să atragă atenţia asupra pericolului consumului de droguri”.