OSCAR 2016. Cea mai bună glumă de pe internet despre Leonardo DiCaprio VIDEO

Leonardo DiCaprio a luat în sfârșit Oscarul pentru cel mai bun actor la ediția de anul acesta, pentru rolul său din "The Revenant". Succesul său a fost prevăzut, iar acest lucru a atras după sine și o serie întreagă de glume.

29 feb. 2016, 08:24
OSCAR 2016. Cea mai bună glumă de pe internet despre Leonardo DiCaprio VIDEO

Internauții cu imaginație s-au gândit să îmbine două mari subiecte care au ținut capul de afiș în ultimele luni: premiile Oscar și gafa de la Miss Univers, marca Steve Harvey (n.r. – a anunțat greșit câștigătoarea), scrie libertatea.ro.

Citeşte şi Premiile Oscar 2016: „Son of Saul”, cu Levente Molnar, a câştigat premiul Oscar pentru cel mai bun film străin

Cel mai haios clip este un montaj de efect în care DiCaprio este anunțat drept câștigător al premiului Oscar, moment urmat de un altul în care Harvey anunță că a greșit și că actorul câștigător este altul. Imaginile arată un Leo cu ochii în lacrimi, dezamăgit. Din fericire, realitatea a fost alta, iar Leo a câștigat primul lui Oscar.

Pe 20 decembrie 2015, Gala Miss Universe, show-ul a fost umbrit de o gafă incredibilă: Steve Harvey a încurcat câştigătoarea concursului. Pia Alonzo Wurtzbach, reprezentanta statului Filipine, a fost desemnată învingătoare a concursului Miss Universe 2015, la Las Vegas, în urma unui concurs de frumuseţe marcat de o gafă uriaşă a prezentatorului, care anunţase că reprezentanta Columbiei a câştigat competiţia.

Citeşte şi Leonardo DiCaprio a câştigat OSCARUL pentru CEL MAI BUN ACTOR. Primele declaraţii ale lui Levente Molnar

La finalul galei, comedianul Steve Harvey a încercat să se apere pe Twitter: „Aș vrea să-mi cer scuze atât lui Miss Columbia cât și lui Miss Filipine, pentru gafa mea uriașă. Mă simt teribil!”.

Acesta a revenit: „Apoi, aș vrea să le mai cer scuze privitorilor pe care i-am dezamăgit, de asemenea. A fost o eroare uriașă”.