Oscar Pistorius, dezvăluire ŞOC. Cum şi-a ucis iubita: „Încă simt mirosul sângelui ei”

Oscar Pistorius a acordat un interviu în care a vorbit despre noaptea în care și-a omorât iubita, pe Reeva Steenkamp. Pistorius urmează să-și afle sentința și riscă să petreacă până la 15 ani de închisoare.

24 iun. 2016, 10:35
Oscar Pistorius, dezvăluire ŞOC. Cum şi-a ucis iubita: „Încă simt mirosul sângelui ei”

Oscar Pistorius (29 de ani) susține că a împușcat-o pe Reeva Steenkamp pe 14 februarie 2013 prin ușa de la baie pentru că a confundat-o cu un hoț, relatează Mirror.

Oscar Pistorius a acordat un interviu ce va fi difuzat în Marea Britanie vineri (23 iunie), în care a povestit cum a decurs noapte în care a omorât-o pe iubita lui: „Am auzit un zgomot în baie și fără să-mi dau seama am tras două focuri. Am deschis ușa și am văzut-o pe Reeva pe toaletă. Și în acel moment mi-am dat seama că am ucis-o. Știam că e moartă. M-am așezat în genunchi și am luat-o în brațe. Era sânge peste tot și nu știam ce să fac. Voiam să o ridic de jos, dar era atât de mult sânge că nu mă puteam ridica. Aveam impresia că Reeva respira. (…) Am ucis-o pe Reeva și va trebui să trăiesc cu asta. Încă simt mirosul sângelui ei”.

OSCAR PISTORIUS. Procurorul cere cel puţin 15 ani de ÎNCHISOARE

Oscar Pistorius a ucis-o pe iubita lui, Reeva Steenkamp, de Ziua Îndrăgostiților (14 februarie), în 2013. Acesta a fost găsit vinovat de omor prin imprudență în 2014, atunci fiind condamnat la cinci ani de închisoare cu executare. Sportivul a petrecut doar un an la închisoare, apoi a fost plasat în regim de arest la domiciliu. Parchetul a făcut apel și a obținut încadrarea faptei sportivului la omor. Pistorius riscă să-și petreacă următorii 15 ani în pușcărie.