OSCAR PISTORIUS. Sentinţa în cazul OSCAR PISTORIUS. Au început PLEDOARIILE FINALE

OSCAR PISTORIUS. Sentinţa în cazul OSCAR PISTORIUS. Pledoariile finale ale apărării şi acuzării pentru determinarea sentinţei în cazul OSCAR PISTORUS, acuzat că a ucis-o pe prietena sa Reeva Steenkamp, au început luni, la Pretoria.

13 oct. 2014, 08:37
OSCAR PISTORIUS. Sentinţa în cazul OSCAR PISTORIUS. Au început PLEDOARIILE FINALE

OSCAR PISTORIUS. Sentinţa în cazul OSCAR PISTORIUS. Oscar Pistorius, în vârstă de 27 de ani, a împuşcat-o mortal la 14 februarie 2013 pe Reeva Steenkamp, model sud-african cu care avea o relaţie de trei luni.

Imagini INCREDIBILE la reconstituire: Cum şi-a ucis Oscar Pistorius iubita VIDEO

OSCAR PISTORIUS. Sentinţa în cazul OSCAR PISTORIUS. Procesul lui Pistorius a început în luna martie 2014. Judecătoarea Thokozile Masipa a citit în instanţă, la 12 septembrie, concluziile sale în acest caz.

OSCAR PISTORIUS. Sentinţa în cazul OSCAR PISTORIUS. Campionul paralimpic Oscar Pistorius a fost găsit vinovat de omor din culpă de justiţia sud-africană, dar a obţinut dreptul de a rămâne în libertate pe cauţiune până la reluarea discuţiilor în cazul său la tribunalul din Pretoria.

Lovitură de teatru în procesul lui Oscar Pistorius

OSCAR PISTORIUS. Sentinţa în cazul OSCAR PISTORIUS. Potrivit presei sud-africane, judecatoarea a considerat ca procurorul nu a dovedit ca Oscar Pistorius trebuie sa fie incarcerat pana la pronuntarea sentintei. Aceasta a precizat ca faptul ca Oscar Pistorius si-a vandut proprietatea si ca nu mai are o casa nu inseamna ca exista riscul ca sportivul sa fuga din tara.

Lovitură DURĂ pentru Oscar Pistorius. ANUNŢ OFICIAL

OSCAR PISTORIUS. Sentinţa în cazul OSCAR PISTORIUS. Astăzi şi în zilele următoare, apărarea şi acuzarea vor încerca să o convingă pe judecătoare să pronunţe o sentinţă mai mică, respectiv mai mare pentru Oscar Pistorius.