OSIM a înregistrat marca Topoloveni. Compania lansează un nou produs

Compania Sonimpex Topoloveni din judeţul Argeş, producătorul magiunului de prune de Topoloveni, a anunţat vineri înregistrarea la Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci (OSIM) ca marcă proprie a toponimului Topoloveni. Motivul este notorietatea denumirii, ”ceea ce garantează consumatorilor că pot beneficia de produse alimentare integral naturale, fără zahăr adăugat, fără conservanţi, fără aditivi alimentari”.

21 iun. 2019, 08:15
OSIM a înregistrat marca Topoloveni. Compania lansează un nou produs

Compania a lansat un nou produs, gemul din fructe Topoloveni, scrie News.ro.

”Gemul din fructe Topoloveni nu conţine zahăr adăugat sau aditivi alimentari şi este special creat pentru consumatorii atenţi la calitatea produselor pe care le consumă, fiind preparat după o reţetă proprie, doar din ingrediente proaspete româneşti”, precizează compania.

Acest nou produs este introdus în piaţă începând cu luna iunie şi poate fi cumpărat din magazinele proprii din Bucureşti. În curând produsul va fi disponibil şi în supermarket-uri.

“Sănătatea umană este o valoare supremă, pe care trebuie să o respectăm în beneficiul calităţii produselor noastre. Alimentele trebuie să fie ‘medicamente’, care să ne sporească nivelului calităţii vieţii. Există o mare diferenţă între ‘a mânca’ şi ‘a ne hrăni’, de aceea inovăm în permanenţă pentru a oferi consumatorilor doar alimente funcţionale, necesare menţinerii sănătăţii umane. Produsele noastre pot fi consumate de către toate categoriile de consumatori – de la vârsta de şase luni (când începe diversificarea alimentaţiei) până la persoanele vârstnice şi cele cărora le este interzis consumul de zahăr sau sare (cu acordul medicului curant)”, a declarat Bibiana Stanciulov, director general Sonimpex Topoloveni.

Sonimpex Topoloveni, cu Magiunurile Topoloveni de prune, măr, struguri sau dovleac şi toată gama Topoloveana de zacuscă, bulion de roşii şi dulceţuri este totodată furnizor al Casei Regale a României.

Magiunul de prune Topoloveni este protejat la nivelul Uniunii Europene prin certificarea IGP – Indicaţie Geografică Protejată, de altfel prima certificare de acest fel acordată unui produs tradiţional românesc şi cu sprijinul UE în state precum Canada, Republica Singapore şi Japonia.