OSMANLISPORT STEAUA. Vali Argăseală este optimist: „Steaua are un avantaj”

OSMANLISPORT STEAUA. Lotul și oficialii celor de la STEAUA s-au îmbarcat, miercuri dimineaţă, în avion cu destinația Ankara, unde vor urma să joace împotriva OSMANLISPOR, în grupele EUROPA LEAGUE. Meciul OSMANLISPORT STEAUA este programat, joi, de la ora 22:05, LIVE VIDEO la PRO TV.

14 sept. 2016, 09:33
OSMANLISPORT STEAUA. Vali Argăseală este optimist: „Steaua are un avantaj”

OSMANLISPORT STEAUA. Valeriu Argăseală, președintele celor de la STEAUA, e optimist în ceea ce privește partida cu OSMANLISPOR și spune că echipa sa are un avantaj în meciul de joi. „Mergem cu speranțe că vom face un joc bun și vom obține un rezultat bun. STEAUA are jucători de valoare. Am înțeles că Lukasz Szukala nu va face parte din lotul lui OSMANLISPOR, dar știu că au o echipă pregătită”, a spus Vali Argăseală.

OSMANLISPOR STEAUA. Reghecampf se teme: „Nu am avea nicio şansă!”

OSMANLISPORT STEAUA. „În amicale, FC Voluntari a jucat cu ei și a fost foarte greu. Osmanlispor nu va avea un meci ușor cu noi. Steaua are un avantaj că are experiență europeană, deși avem jucători care n-au jucat prea mult în cupele europene. Emoții sunt, dar trebuie să ne gândim că avem șanse să mergem în primăvara europeană”, a mai declarat Vali Argăseală înaintea meciului OSMANLISPORT STEAUA, programat, joi, de la ora 22:05, LIVE VIDEO la PRO TV.

OSMANLISPORT STEAUA. Steaua face parte din Grupa L, alături de Villarreal, Zurich și Osmanlispor. Meciul dintre Osmanlispor și Steaua se va juca, joi, de la ora 22:05, LIVE VIDEO la PRO TV.