Ostaticii au făcut FOTOGRAFII în timpul atacului terorist din Paris. Vezi ce au surprins VIDEO

Ostaticii din magazinul evreiesc, unde a avut loc unul dintre atacurile teroriste de la Paris, au postat online fotografii din camera frigorifică în care s-au refugiat. Într-una dintre ele apare o femeie care încearcă să încălzească un copil.

12 ian. 2015, 17:06

La patru zile după ce Parisul a fost atacat de terorişti, pe internet au apărut câteva imagini cu persoanele care au trecut prin clipe de groază. Pe 9 ianuarie, teroristul Amedy Coulibaly (32 de ani) s-a baricadat în supermarketul Hypercasher Vincennes, situat în Porte de Vincennes, Paris şi a ţinut 19 persoane ostatice, dintre care patru au fost ucise.

Fotografiile surprinse de ostatici în timpul atacului terorist din Paris arată cum mai mulţi cumpărători s-au refugiat în subsolul magazinului, potrivit DailyMail.

Citeşte şi TEROARE la Paris. Serviciile secrete franceze ar fi fost AVERTIZATE că vor avea loc atacuri teroriste

Un salariat al supermaketului, Lassana Bathily (24 de ani), i-a ascuns pe ostatici în camera frigorifică şi a deconectat-o. Aşa au putut scăpa cu viaţă mai mulţi oameni, printre care şi o mamă şi copilul ei de 11 luni.

Cei care au supravieţuit atentatului au mai spus că s-au ţinut în braţe unii pe alţii pentru a evita hipotermia. Toţi cei care au reuşit să se ascundă în camera frigorifică se aflau la etaj când au auzit focurile de armă.

Ei au rămas în camera frigorifică aproape cinci ore.

Angajatul a ieşit primul din magazin şi a dat indicaţii poliţiştilor despre planul clădirii. Ulterior, ei au intrat în supermarket şi l-au ucis pe Amedy Coulibaly.