OŢELUL GALAŢI – FC BOTOŞANI 0-1

OŢELUL GALAŢI - FC BOTOŞANI. Oţelul Galaţi a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), de echipa FC Botoşani, într-un meci din etapa a patra a Ligii I.

17 aug. 2014, 13:55
OŢELUL GALAŢI – FC BOTOŞANI 0-1

OŢELUL GALAŢI – FC BOTOŞANI 0-1. Unicul gol al partidei a fost înscris de Martinus, în minutul 64. Gazdele au rămas în inferioritate numerică în minutul 84, când a fost eliminat Miron pentru o intervenţie la Martinus.

Oţelul Galaţi: Plopeanu – Mişelăricu, Pecha (Paulinho ’82), Miron, Popescu – Cucu, Karlik – Avdici (Gheorghe ’58), Cristea, Zaharia – Tudorie (Ciftci ’75). Antrenor: Michael Weiss.

FC Botoşani: Curileac – Patache (Homei ’23), Ngadeu, Tincu, Oltean – Croitoru, Danci, Vaşvari, Axinte – Batin (Ivanovici ’81), Hadnagy (Martinus ’46). Antrenor: Leo Grozavu.

Click aici pentru a vedea Oţelul – FC Botoşani

Leo Grozavu, antrenorul principal al FC Botoşani, spune că partida de duminică de la Galaţi va fi foarte dificilă pentru elevii săi și că în fotbal echipa cea mai bună își arată valoarea doar pe teren, la momentul jocului.

Avem un singur joc pe care l-am pregătit, cel de la Galați, meci important ca toate celelalte. Va fi o partidă dificilă prin prisma faptului că avem de recuperat puncte la adevăr, știm cu toții că nici echipa de la Galați nu a început bine campionatul dar sunt în revenire, au obținut un punct în ultimul lor joc care a dătător de moral pentru ei, mai mult ca sigur ne așteaptă o partidă dificilă.

Tocmai ce există pericolul ca noi să intrăm puțin mai relaxați. Dacă vom trata meciul cât se poate de serios sigur că la final putem fi siguri că vom fi cei care ne vom bucura. Dacă vom trata jocul serios, avem șanse, dacă nu, atunci avem o mare problemă„, a declarat Leo Grozavu, antrenor principal FC Botoșani.