OTILIA a lansat videoclipul piesei „PRISIONERA” VIDEO

"Prisionera" este o piesă în limba spaniolă și a fost produsă de JHaps Records – Sorin de la Crush și Lexi, (care au stat în spatele hiturilor Havana - Vita Bella și Alexandra Stan – Ecoute), Pal Claudio Ramon, Murariu Andrei Ionut – de al cărui management se ocupă Ionuț Bejinariu.

26 oct. 2017, 11:37
OTILIA a lansat videoclipul piesei „PRISIONERA” VIDEO

Prisonera este o piesă de dragoste, foarte ritmată, cu un videoclip de impact, în regia lui Richard Stan. „Sunt foarte entuziasmată! „Prisionera” este o piesă care-mi place foarte mult și îmi doresc să fie apreciată și fredonată de către toți fanii mei, pe care-i iubesc! La filmări m-am simțit minunat, am dansat foarte mult, însă a meritat din plin! Îi mulțumesc managerului meu, Ionuț Bejinariu, echipei mele de la JHaps Records, regizorului Richard Stan și întregii echipe care s-a implicat în acest proiect”, declară Otilia.

Citeşte şi BRAVO AI STIL. O concurentă a venit fără chiloţi pe ea. I s-a rupt şi rochia în direct FOTO

Videoclipul este unul de imagine, unde Otilia apare alături de câteva dansatoare sexy. Filmările au avut loc în București, unde artista se întoarce „acasă”, de fiecare dată, după sutele de concerte internationale.

Otilia este una dintre cele mai iubite artiste internaționale, inspirând loialitate milioanelor de fani!
A strâns până în prezent peste 2 milioane de fani pe Shazam, Facebook și Instagram, peste 500 de milioane de vizualizări pe Youtube și Spotify și a fost #1 în topurile radio din România și din străinătate.

În 2014, Otilia a lansat Bilionera – hitul international care însumează peste 500 de milioane de ascultări pe toate canalele de Youtube, ocupând locul I în Europa de Sud-Est.

Citeşte şi Otilia Bilionera, operată de urgenţă. I-au scos doi litri de sânge din burtă

În scurt timp, artista a devenit extrem de apreciată în țări precum Turcia, Cipru, Bulgaria, Pakistan, Grecia, Germania, Austria, Albania, Italia, Belgia, Egipt etc.

Au urmat hiturile „Aventura”, „Passion” – o colaborare cu Shaggy, Costi Ioniță și Andrea, „Iubire adevărată” și „Diamante”.
Programul Otiliei arată foarte încărcat pentru următoarea perioadă. Artista va susține concerte în Turcia, Pakistan și sud-estul Europei, iar în data de 17 noiembrie este nominalizată la DAF BAMA MUSIC AWARDS 2017, la Hamburg, pentru premiul „Best Balkan Act”, cu piesa „Bilionera”.