Otilia Bilionera, agresată în club de fosta iubitului său. Incredibil cum a fost umilită artista

Otilia Bilionera a fost protagonista unor scene de toată jena, în public. Artista a fost la un pas să fie bătută în club. Totul s-a întâmplat, fireşte, din cauza unui bărbat.

02 oct. 2018, 07:28
Otilia Bilionera, agresată în club de fosta iubitului său. Incredibil cum a fost umilită artista

Otilia Bilionera ar fi pus ochii pe un bărbat luat, la începutul lunii septembrie, atunci când acesta era deja într-o relaţie, scrie spynews.ro. După ce s-a ocupat să-i acapareze acestuia atenţia, bărbatul s-a despărţit de iubita sa. Acum, la aproape o lună de la acest episod, Otilia Bilionera a ieşit cu noua sa cucerire într-unul dintre cele mai cunoscute cluburi bucureştene.

Citeşte şi Vedetă de la noi, ajunsă de URGENŢĂ pe perfuzii. „Am avut noroc, era să mor!”

Socoteala de acasă nu s-a nimerit cu cea din club, asta pentru că acolo au dat nas în nas cu fosta iubită, care, vizibil nervoasă, după ce le-a reproşat tot ce a avut pe suflet, i-a aruncat Otiliei Bilionera un pahar de alcool în faţă.

Otilia Bilionera a avut o lungă relaţie cu Sinan Akcil, unul dintre cei mai iubiţi artişti din Turcia, însă drumurile lor s-au despărţit în această vară. Otilia Bilionera a încercat ceva şi cu Tristan Tate, fostul iubit al Biancăi Drăguşanu, aşa cum jurnaliştii Antena Stars i-au prins în fapt, însă flacăra s-a stins rapid.