Ozana Barabancea a aflat perioada în care va muri. Cine i-a dat vestea năucitoare: „Când se apropie zilele respective am grijă la tot ceea ce fac”

Ozana Barabancea, una dintre cele mai îndrăgite vedete de la noi, a făcut o serie de dezvăluiri uimitoare. Cântăreața susține că a aflat când va muri, lucru care o face să fie mai atentă la acțiunile sale.

17 nov. 2023, 17:11
Ozana Barabancea a aflat perioada în care va muri. Cine i-a dat vestea năucitoare: „Când se apropie zilele respective am grijă la tot ceea ce fac”
Ozana Barabancea a aflat perioada în care va muri

Ozana Barabancea și-a deschis sufletul și a vorbit despre cele mai cumplite momente din viața ei. Vedeta a dezvăluit că, din curiozitate, și-a dorit să știe ce lucruri îi rezervă viitorul, astfel că a apelat la astrologie. A existat chiar o perioadă în viața sa când a fost cu adevărat fascinată de această pseudoștiință.

Citește și: Valentina Pelinel despre Cristi Borcea: „Avem fiecare baia noastră, nu ne certăm pe oglindă”

La un moment dat, cântăreața și-a dat seama că acest obicei îi face rău, așa că a hotărât să se rupă complet de el. Astfel, s-a apropiat mai mult de Divinitate și a creat o relație cu Dumnezeu, fiind convinsă că El este ajutorul de care are nevoie.

„Eu cred în Dumnezeu, în primul rând. Și mai cred că rugăciunea face minuni, apropo de cred în destin. Să știi că a fost o vreme când îmi savuram toate cărțile de astrologie din casă, și între timp mi-am dat seama că este un mare pericol și o mare înșelare, și le-am dăruit pe toate. Și dacă se întâmplă să fie ceva mai puțin dorit în viața mea, apelez imediat la rugăciune, și la psaltire, și la acatiste, și merg la biserică. Și să știi că mi-a ajutat foarte mult. 

Adică eu n-am nimic cu astrologii, cu numerologii, eu nu contest că ar minți, din contră, uneori adevărul nu e bine să-l știi pentru că te panichează, și mai ales răul nu trebuie rostit”, a povestit Ozana Barabancea, în podcastul „Ameritat cu Nasrin”.

Citește și: Horia Brenciu i-a dezvăluit fiului său Toma că este adoptat. Când îşi va cunoaşte băiatul mama biologică: „E dreptul lui”

Necredința ei în astrologie a venit în urma unor experiențe sumbre care i-au marcat existența. Vedeta susține că a reușit să afle cum și în ce fel s-a produs moartea tatălui său, dar cel mai mult a cutremurat-o că a aflat perioada în care ea va muri.

„Da, deci am aflat niște lucruri care m-au cutremurat, le-am verificat, foarte multe dintre ele au fost exact punctuale. Moartea tatălui meu. Am aflat că, exact, cum și în ce fel. Dar am aflat și când o să mor eu. Deci de ani de zile știu treaba asta. Nu știu anul, dar știu perioada, și când se apropie zilele respective nu că mă panichez, dar am grijă la tot ceea ce fac, să fiu foarte atentă. 

Eu am ascendentul la două grade distanță de fiul meu, și amândoi, pentru că suntem ascendent, eu la trei grade și eu la cinci grade în Scorpion, când e să fie nasol, e nasol pentru amândoi. Când e să fie bine, este bine pentru amândoi. 

Avem foarte multe similitudini, de-aia nu mă mai uit pe astrograma lui, nu mă mai uit pe astrograma mea, am văzut ce era de văzut, sunt lucruri pe care nu vreau să le fac publice, nu vreau să mă gândesc la ele”, a mai spus Ozana Barabancea.