Ozana Barabancea, în pericol după ce a slăbit 40 de kilograme. „Organismul meu refuză…”

Ozana Barabancea a vorbit deschis despre problemele pe care le-a întâmpinat după ce a slăbit 40 de kilograme. Artista şi-a făcut operaţie de micşorare a stomacului anul trecut şi s-a transformat spectaculos. Cu toate acestea, au fost momente în care i-a fost rău şi a recunoscut că a învăţat treptat ce alimente nu suportă organismul său. 

30 ian. 2018, 10:53

„Organismul meu refuză anumite alimente! Este important să mă menţin. Eu îmi cântăresc mâncarea la sute de grame. Mâncam puţin. Trebuie să am mereu trei mese pe zi. Trebuie să faci ascultare. Uneori uit că sunt operată şi zic să mănânc şi eu mămăligă cu brânză şi smântână, greşit! Două linguri au fost de ajuns… Mămăliga nu este un aliment uşor de digerat.

Citeşte şi Vedete care au slăbit spectaculos în 2017. Unele şi-au tăiat stomacul în lupta cu kilogramele în plus

Am un stomac de vrăbiuţă. Combinaţiile fatale: brânză topită pusă pe o bucăţică de piept la grătar este doamne fereşte, nu! Vinete cu maioneză NU! La astea am făcut urât, urât! Ţine vreo oră. Îl sun pe domnul doctor şi are răbdare cu mine.. (…) Sportul e de bază! Dimineaţa un sfert de oră, exerciţii de kinetoterapie, fac, obligatoriu pentru că altfel sunt… nu numai slabă, ci slăbită. Am fost într-un pelerinaj şi am mers 11 kilometri de mers pe jos, dacă nu făceam exerciţiile fizice de dimineaţa la 7 eram legumă. Am şase exerciţii pe care le fac în decurs de 20 de minute. Sunt exerciţii pentru spate şi pentru picioare obligatoriu. Şi rugăciunea este zilnică! E ca respiraţia! În maşină, ne rugăm! Cum avem puţin timp liber, ne rugăm!”, a povestit Ozana Barabancea, potrivit cancan.ro.