Ozana Barabancea, mărturisiri din biserică. „Sunt operată de 5 zile. Am luat împărtăşania şi am simţit foc”.

Ozana Barabancea si-a facut operatie de micsorare a stomacului si a decis sa mearga apoi la biserica. Vedeta a povestit pe pagina de Facebook un episod inedit care i s-a intamplat in timp ce se impartasea.

26 iun. 2017, 16:11
Ozana Barabancea, mărturisiri din biserică. „Sunt operată de 5 zile. Am luat împărtăşania şi am simţit foc”.

Ozana Barabancea a mers, duminica dimineata, la biserica, si a povestit ce a patit.

„Marturisire de credinta!

Sunt operata de 5 zile! Urmez un Regim foarte strict post operatoriu nenegociabil!

Ieri am fost la Manastirea Radu Voda sa duc o colega de liceu sa se spovedeasca si sa primeasca binecuvintare pentru operatia Gastric Sleeve! Imi spusese ca s a indepartat de biserica de 17 ani! Dar am convins o sa vina impreuna cu fiul ei!

Cand m a revazut parintele, m-a invitat sa ma spovedesc si eu!

Mi-a dat binecuvintare sa ma impartasesc azi dimineata! L-am sunat pe dl dr chirurg Rubin Munteanu sa il intreb cum sa procedez! (Eu neavand voie sub nici o forma ceva acidulat sau alchool) Mi-a spus sa il rog pe preot sa ma impartaseasca precum bebelusii la Botez! Preotul mi-a dat azi o lingurita de argint destul de plina! Am luat impartasania si am simtit foc! Am stat calma si am amanat sa inghit. Mi-am amintit ca Impartasania este sangele Lui Hristos! M-am rugat la Dumnezeu sa ma Binecuvinteze! Simteam cum se calmeaza focul din gura mea! Cand s-a calmat am inghit! Am simtit fericire si binecuvintare! Dumnezeu e Maaaare! Doamne, cum sa rasplatesc eu atata bunatate? Cum sa pot vreodata sa ma revansez pentru toata dragostea ce mi-o porti? Pentru grija Ta? Pentru imbratisarea ta ce imi da siguranta si imi lumineaza mintea? Eu, nevrednica, mica, pacatoasa, dar vesnic credincioasa fiica a Ta, Ozana Maria!”, a povestit ea.