OZN sau iluzie optică? Un obiect ciudat se roteşte deasupra unui iceberg VIDEO

Un clip filmat în largul coastelor Canadei reaprinde polemica în jurul existenţei OZN-urilor, unii afirmând că obiectul care pluteşte deasupra unui iceberg este o dovadă a vieţii extraterestre, în timp ce scepticii spun că este doar o iluzie optică.

26 mai 2014, 19:52
OZN sau iluzie optică? Un obiect ciudat se roteşte deasupra unui iceberg VIDEO

Un obiect neidentificat suspendat deasupra unui iceberg încinge imaginaţia internauţilor de pretutindeni. Scena s-a petrecut în provincia canadiană Newfoundland şi Labrador, nu departe de orăşelul Salvage.

Am văzut ceva ce părea a fi o bucată de gheaţă ce părea vag ataşată de iceberg. În speranţa că am să prind momentul când are să se prăbuşească am scos aparatul şi am făcut zoom, numai că obiectul de culoare albă nu numai că nu era ataşat icebergului, ci se învârtea deasupra lui„, a scris cel care a postat pe Youtube filmuleţul.

Citeşte şi OBIECT BIZAR, NEINDENTIFICAT, căzut din CER în curtea unor ŢĂRANI: Este un OZN prăbuşit VIDEO

Ce e mai ciudat e că după secunda 45 un al obiect de culoare albă cade ca din senin în apă.

În timp ce unii se grăbesc să spună că ar fi vorba despre OZN-uri, alţii susţin că ar fi un simplu miraj sau chiar un steag.

Citeşte şi MISTER TOTAL. Locuitorii unui sat au dispărut de pe faţa pământului. Poliţia nu are nicio explicaţie

Citeşte şi UN ATLET S-A EVAPORAT în faţa a doi prieteni. „A scos un ţipăt înfiorător, a devenit invizibil şi a dispărut”