Păcăleală la un concert Delia în SUA! Mesajul unei tinere care își cumpărase bilet, însă s-a trezit cu ușa închisă în nas. ”Sunteți de toată jena! Inclusiv aici funcționați pe sistem românesc”

Delia este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi din țară, care se bucură de un real succes în lumea muzicală. Are concerte atât în țară, cât și peste hotare unde românii de pretutindeni sunt dispuși să plătească sume frumoase pentru a o vedea pe cântăreață în acțiune.

08 apr. 2024, 18:27
Păcăleală la un concert Delia în SUA! Mesajul unei tinere care își cumpărase bilet, însă s-a trezit cu ușa închisă în nas. ”Sunteți de toată jena! Inclusiv aici funcționați pe sistem românesc”

La sfârșitul lunii martie, Delia Matache își luase bilet de avion spre Statele Unite ale Americii, acolo unde avea de susținut un turneu artistic.

Citește și Delia, logodnica lui Lino Golden, dă cărțile pe față. Cum a încercat să se bage între ei fosta iubită a artistului: „Nu e cea mai ok persoană. Se autoinvita cu noi

Delia Matache și-a obișnuit fanii ca momentele în care urcă pe scenă să fie de neuitat.

Deși toată lumea se aștepta ca totul să decurgă de minune, de data aceasta interpreta s-a confruntat cu probleme de sănătate.

După ce le-a mărturisit tuturor că nu se simte bine, se pare că un concert de-al ei a fost anulat.

Una dintre persoanele care o îndrăgesc pe Delia și care-și cumpărase bilet s-o vadă, s-a enervat la culme când a ajuns la spectacol, iar ușile erau închise!

Delia ar fi trebuit să susțină un concert în Miami, la care foarte mulți fani de-ai ei și-au cumpărat bilet.

După spusele unei tinere, totul ar fi fost sold-out la spectacolul româncei de duminică.

Pasionații de muzică ce trebuiau să fie prezenți și își cumpăraseră bilet au avut parte de o surpriză neașteptată. Mai exact, au găsit ușile de la sală închise!

Era pus un afiș pe ușă, în care era anunțat: „Concertul din seara aceasta a fost anulat. Ne cerem scuze pentru inconveniență”.

Acest lucru nu a făcut decât să-i înfurie pe cei care veniseră s-o vadă pe Delia.

Asta pentru că nu au ar fi fost anunțați la timp de către organizatori că evenimentul a fost anulat.

Una dintre fane a răbufnit în mediul online atunci când a văzut că Delia nu mai cântă în Miami, în seara respectivă.

„Ajungi în fața ușii închise !!! Disgusting (n.r Dezgustător) !!! Inclusiv în USA funcționați tot pe sistem românesc. Mă refer strict la organizarea dumnealor, care nici măcar nu au avut bunul simț să anunțe din timp nu de alta, dar puteam să merg în Bahamas, la munte, să merg la Spa și nu să stau weekend-ul acasă. Să ajung duminica la un concert fantomă, care nu există …HALLOOOOO Organizarea …sunteți de toată jena …unii oameni își iau liber de la serviciu, alții vin de la distanță”, se arată în postarea unei tinere revoltate.

„A fost sold out tot!!! Lumea venea și se uitau la o ușă încuiată și nimeni să dea nicio explicație pentru că nu era nimeni, doar un bilet pe ușă. Nici măcar un email. Nu că nu s-a vândut…s-a vândut TOT”, a mai scris aceasta în secțiunea de comentarii.

”Nu vă faceți griji”

Vedeta a postat pe rețelele sociale, chiar înainte de anularea concertului, faptul că nu se simte deloc bine de când a ajuns în America.

Îndrăgita cântăreață le-a mărturisit tuturor că nu se simte în cea mai bună formă.

„De vreo două zile eu amețesc și nu se știe de ce. Am niște amețeli foarte ciudate, seamănă cu amețelile alea când te dai jos brusc din pat. Doar că eu le am pe tot parcursul zilei și durează câteva secunde și sunt o dată la cinci minute.

Sunt bine, nu vă faceți griji. Amețelile pe care le am durează două-trei secunde, sunt toată ziua, o dată la cinci minute și e ca un val de amețeală care pleacă din cap și nu pot să îmi explic ce e, n-am avut niciodată nicio amețeală.

Citește și Delia a ajuns pe perfuzii! Imaginea postată de vedetă i-a îngrijorat pe fani

Eu n-am nimic niciodată, asta e faza care mă sperie. Jet lag la cinci zile după ce am ajuns în America? Dacă era jet lag, de ce n-am avut în primele zile? Și dorm bine, m-am hidratat bine, am luat B-uri, fier, am luat de toate. Amețelile astea le am de o zi jumate, sunt foarte ciudate, nu le înțeleg”, spunea Delia, pe internet.