Păcănele la școală. Elevii unei școli din Olt au fost întrerupți din joc de o simulare de cutremur

Ce fac unii elevi la școală? Joacă la păcănele! Iar unii dintre ei au fost întrerupți din joc de ”o simulare de cutremur”.

16 feb. 2023, 16:14
Păcănele la școală. Elevii unei școli din Olt au fost întrerupți din joc de o simulare de cutremur

În contextul valului de cutremure care a zguduit zona Olteniei în ultimele zile, în unele școli s-au organizat simulări de cutremur. Este și cazul Școlii Gimnaziale Nr. 1 Balș.

În urmă cu o zi, elevii și profesorii Școlii Gimnaziale Nr. 1 Balș au efectuat un exercițiu tematic: „Activitatea personalului didactic și a elevilor pe timpul și imediat după producerea unui cutremur”. Pe pagina de Facebook a unității școlare au fost postate imagini din timpul exercițiului.

Doar că printre fotografiile postate este și o imagine pe care cu singuranță nimeni nu și-ar fi dorit să ajungă publică.

În imaginea compromițătoare scăpată pe Facebook se văd elevi ascunși sub bănci în sala de informatică, iar pe ecranele calculatoarelor se poate vedea că aceștia jucau jocuri video la calculatoarele şcolii. Totul a fost scos la iveală în momentul în care au puşi să se ascundă sub bănci în timpul simulării de cutremur.

Doi elevi jucau păcănelele Burning Hot. Fotografia cu pricina a fost scoasă ulterior de cei de la şcoală din calupul cu fotografii, dar a fost salvată de reprezentanții unui portal de jocuri de cazino cazino365.ro și postată ulterior de Mediafax.