PĂCAT SUPREM în noaptea de ÎNVIERE. Două femei din Iaşi au încercat să se sinucidă

Femeile au recurs la un asemenea gest pe fondul unor episoade depresi­ve. Prima, în vârstă de 36 de ani, din Iaşi, a înghiţit un pumn de pastile şi a fost găsită de rude inconştientă în propria locuinţă. Aceasta suferise o intoxicaţie poli­medicamentoasă, iar martorii au sunat imediat la numărul unic 112. Un e­chi­paj de prim ajutor s-a de­pla­sat la faţa locului şi a transportat-o la Spitalul "Sfântul Spiridon".

14 apr. 2015, 08:03
PĂCAT SUPREM în noaptea de ÎNVIERE. Două femei din Iaşi au încercat să se sinucidă

În Uni­tatea de Primire Urgenţe a ajuns şi o femeie în vârstă de 42 de ani din Valea Adân­că, scrie zdi.ro. Aceasta a ajuns pe mâ­na medicilor după ce a băut clor.

Citeşte şi SĂPTĂMÂNA LUMINATĂ. MARŢEA ALBĂ, o zi în care nu e voie SUB NICIO FORMĂ să se lucreze

„Pacienta prezenta o intoxicaţie voluntară cu clor, în scop suicidar. Me­dicii de gardă i-au acordat îngrijirile medicale de specialitate, iar starea ei este stabilă”, a precizat dr. Ga­briel Perianu, purtătorul de cuvânt al Spitalului „Sf. Spiridon”.

Citeşte şi Cea mai flexibila femeie din lume, calendar INCENDIAR de Paşte FOTO

Ambele pacien­te au fost internate în Secţia de Toxi­cologie a unităţii sanitare, unde vor rămâne şi în zilele care urmează sub suprave­gherea medicilor, pentru tratament.