Pachet suspect găsit lângă Ambasada Statelor Unite din Bulgaria

Un pachet suspect a fost descoperit, vineri, pe sol, în afara incintei Ambasadei Statelor Unite în Bulgaria, la Sofia, de paznici ai reprezentanţei diplomatice care au anunţat poliţia bulgară. Ulterior, pachetul s-a dovedit a fi un sac plin cu gunoi.

28 dec. 2012, 13:16
Pachet suspect găsit lângă Ambasada Statelor Unite din Bulgaria

Serviciul de presă al Ambasadei este citat anunţând că nu a existat o ameninţare la adresa misiunii diplomatice, dar paznicii au raportat descoperirea pachetului, deoarece părea suspect, relatează site-ul Novinite.com.

Agenţii de securitate de la misiunea diplomatică americană au alertat poliţia bulgară în legătură cu descoperirea pachetului vineri, în jurul orei 10:00.

Potrivit site-ului, paznici de la Ambasada Statelor Unite sunt cei care au observat pachetul, lipit cu bandă adezivă şi aflat pe sol, lângă un tomberon de gunoi.

Biroul de presă al Ambasadei a comunicat că pachetul suspect nu reprezenta un pericol la adresa securităţii complexului diplomatic şi persoanelor din Ambasadă. Ulterior s-a descoperit că pachetul conţinea resturi menajere.