Pachete turistice de weekend pentru extrasezon la Constanţa şi Mamaia. Cât costă două nopţi de cazare în hoteluri de 3 sau 4 stele

Patronatul RESTO Constanţa şi Federaţia Patronatelor din Industria Ospitalităţii din România lansează un program conceput special pentru extrasezon "Weekend la Constanţa/City break la Constanţa". Pachetele vor cuprinde minimum două nopți de cazare și vouchere de reduceri pentru masă.

18 mai 2023, 12:18
Pachete turistice de weekend pentru extrasezon la Constanţa şi Mamaia. Cât costă două nopţi de cazare în hoteluri de 3 sau 4 stele

Pentru a atrage cât mai mulți turiști pe litoral, patronii din turism pregătesc pachete turistice de weekend în Constanța și Mamaia.

„Pachetele de Weekend la Constanţa vor fi disponibile în curând, prin agenţiile de turism din toată ţara şi vor cuprinde minimum două nopţi de cazare în hoteluri de 3 sau 4 stele, împreună cu voucher de reducere de 10% la nota de plată în restaurantele ce vor intra în program, dar şi împreună cu transport gratuit în oraş şi bilete de acces gratuit la muzee, atracţii, Acvariu, Delfinariu, sau reduceri importante la acestea. În plus, turiştii care aleg City Break la Constanţa vor avea reduceri atractive la Excursii şi tururi locale de Degustări de vinuri la Crame Dobrogene, sau Tur de Litoral cu turul cetăţilor antice din Dobrogea sau Croazieră de o zi în Delta Dunării”, a declarat Corina Martin, secretar general FPIOR şi preşedinte de onoare RESTO.

Preţurile pornesc de la 250 de lei de persoană pentru două nopţi de cazare, cu toate beneficiile şi discounturile menţionate, cu voucherul primit de la agenţia de turism prin care a fost achiziţionat pachetul.

Programul va include hoteluri, restaurante şi atracţii din Constanţa şi Mamaia şi va fi disponibil în agenţii de turism peste câteva săptămâni, pentru orice perioadă de minimum două nopţi din intervalul 15 septembrie 2023 – 15 iunie 2024.