Pachetele turistice s-au ieftinit cu până la 45%. Vezi pe ce destinaţii

Cei care nu şi-au făcut vacanţa în plin sezon, din diverse motive, o pot face acum. Puteţi alege destinaţii unde încă se poate face plajă, la preţuri mult mai convenabile. Printre destinaţiile unde vremea este încă frumoasă, bună pentru mers la plajă, iar preţurile s-au micşorat, se numără Grecia, Turcia sau Spania.

14 sept. 2012, 06:16
Pachetele turistice s-au ieftinit cu până la 45%. Vezi pe ce destinaţii

Reducerile practicate acum de unii hotelieri, odată cu venirea extrasezonului, pot ajunge şi până la 45%. Spre exemplu, în insula Corfu, Grecia, o vacanţă cu cazare de 7 nopţi, fără masă, transport cu autocarul, costă 85 de euro de persoană. „Nu mai departe de luna trecută, acelaşi pachet turistic, cu cazare la vila Niki, 7 nopţi de cazare şi transport cu autocarul costa 277 de euro de persoană”, a declarat pentru ROMÂNIATV.NET Cristian Pandel, director Christian Tour.

Persoanele care vor să meargă într-o vacanţă fără griji, unde nu trebuie să îşi facă griji de masă, pot opta pentru un pachet all inclusive.

„Un pachet all inclusive cu şapte nopţi de cazare într-un hotel de trei stele în Corfu costă acum 334 de euro, cu aproximativ 45 de euro mai ieftin ca luna trecută”, a mai spus Cristian Pandel.

În insula Zakynthos, Grecia, un pachet turistic cu şapte nopţi de cazare, cu mic dejun inclus, într-un hotel de 3 stele costă în această perioadă 180 de euro de persoană. „Luna trecută pachetul turistic în insula Zakynthos costa 220 de euro de persoană”, a mai spus Cristian Pandel. Pachetele turistice în Grecia includ transport cu autocarul. Dacă turistul preferă să meargă cu maşina personală din preţurile anunţate se va scădea suma de 85 de euro.

„Am avut, în medie, o creştere de 30-35% faţă de anul trecut, cine a dorit să cumpere un pachet pe insulele Zakynthos, Corfu, Creta, Kos, Rhodos sau în Antalya, în a doua jumătate a lunii august, n-a mai găsit locuri disponibile. Charterele au fost pline până pe 10-11 septembrie”, a amintit Christian Pandel.

Oferte în Turcia

Cei care preferă Turcia, unde vremea este perfectă de plajă, ofertele touroperatorilor sunt şi cu 45% mai mici ca luna trecută. „În Turcia, în staţiunea Kusadasi, un pachet de 7 nopţi de cazare, transport cu avionul, în sistem all inclusive, într-un hotel de 4 stele, un pachet turistic costă acum 319 euro de persoană. În sezon pachetul costa 575 de euro de persoană”, a spus pentru ROMÂNIATV.NET Victor Caras, reprezentant Besttourism Hypermarket.

Şi Antalya s-a ieftinit la început de toamnă. Un pachet turistic pe această destinaţie, în staţiunea Belek, all inclusive, transport cu avionul, hotel de 5 stele, costă 874 de euro, în timp ce până în luna august preţul era de 1179 de euro de persoană.

Oferte Spania

Cei care iubesc Spania pot merge acum în Costa del Sol cu 395 de euro de euro de persoană. De aceşti bani turiştii vor fi transportaţi cu avionul într-o vacanţă de 7 nopţi, la un hotel de 4 stele, cu demipensiune. Un astfel de sejur în Costa del Sol costă în plin sezon 545 de euro de persoană.