Pacientă arsă în aparatul RMN, la o clinică privată. O femeie a trecut prin clipe de coșmar

O femeie din Craiova a trecut prin clipe de coșmar în timpul unei investigații RMN. Aparatul i-a provocat arsuri serioase, femeia având nevoie de intervenții chirurgicale. Acum, femeia își caută dreptatea în instanță.

28 mart. 2023, 10:53
Pacientă arsă în aparatul RMN, la o clinică privată. O femeie a trecut prin clipe de coșmar

Problemele Virginiei Burdulea au început odată cu o durere insuportabilă de mână. Femeia, în vârstă de 51 ani, și-a făcut programare la o clinică privată pentru un RMN care să ajute la punerea unui diagnostic. În timpul procedurii a început să simtă arsuri.

„A început funcționarea aparatului, dar după vreo 5 minute, aparatul a început sa ardă foarte rău. Pe toată partea dreapta. În clipa aia, ce s-a întâmplat?! Doamna chiar cand aparatul a ars atât de puternic încât am simțit ca, corpul meu este intr-un șoc, doamna a și întrebat – sunteți ok? La care eu am răspuns nu, pentru ca aparatul arde foarte, foarte rău aparatul a început sa ardă foarte rău, exact ca și un cuptor”, a povestit Virginia Burdulea, potrivit jurnalulolteniei.ro.

De la RMN, femeia a ajuns pe masa de operație, la spitalul județean, cu arsură de gradul III. A obținut și un certificat medico-legal din care reiese că a avut nevoie de 25 -30 de zile de îngrijiri medicale.

„Ne cerem scuze pentru situația prin care a trecut. Arsura la RMN este o arsură extrem de rară. Acest lucru poate fi evitat dacă pacienții noștri apasă butonul de panică care li se dă în momentul examinării. Acum este o analiză. Nu știu. Asta rămâne sa vedem sa facem o analiza. Este o analiză. Aceste detalii sunt în desfășurare. Aparatura noastră este verificată periodic”, a precizat Diana Totoiescu – director tehnic al clinicii private.

Femeia este hotărâtă să își caute dreptatea în instanță.