Palatele copiilor trec din administrarea Ministerului Educaţiei la primării şi consilii judeţene

Publicat: Joi, 15 Mai 2014 20:42 // Actualizat: Joi, 15 Mai 2014 20:42 // Sursa: romaniatv.net

Palatele copiilor vor fi transferate în administrare către administraţiile locale, primării sau consilii judeţene, în maximum un an, a declarat joi, la Târgovişte, ministrul Educaţiei, Remus Pricopie.

"Aşa cum este firesc, s-a discutat şi în perioada aceea a descentralizării, a regionalizării că trec din punct de vedere al administrării patrimoniului. Din punct de vedere funcţional, al conţinuturilor educaţionale, evident că rămân sub autoritatea Ministerului Educaţiei. Dar pentru a putea fi întreţinute şi a putea utiliza fonduri structurale, ele trebuie să fie în administrarea autorităţilor locale. Nu s-a luat deocamdată o decizie când se va face acest transfer, dar se va face'', a spus Remus Pricopie, potrivit Agerpres.

Întrebat despre perioada de timp pe care o preconizează până se va pune în practică acest lucru, Pricopie a răspuns: ''Sper ca în maxim un an de zile acest lucru să se întâmple''.

Ministrul Educaţiei a efectuat joi o vizită în Dâmboviţa, unde a mers la Conţeşti, la o şcoală care este modernizată şi extinsă cu fonduri europene, apoi a fost prezent la inaugurarea târgului ''Tinerii întreprinzători din mediul virtual'' de la Parcul Industrial Priboiu.

Remus Pricopie a participat, la Casa Sindicatelor din Târgovişte, la o întâlnire cu profesori şi reprezentanţi ai Inspectoratului Şcolar Judeţean, a efectuat o vizită la campusul Universităţii Valahia şi a fost prezent la inaugurarea unei grădiniţe din comuna Răzvad.

loading...
5 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
16 mai 01:41
...consilii judeţene, în maximum un an, a declarat joi, la Târgovişte, ministrul Educaţiei, Remus Pricopie. Citește mai departe…

...
15 mai 22:35
Răspunde | Votează email 0 email
Http://Tiny.Cc/RoML

Esti Captivat de Fotbal ? ... intra Aici: Http://Tiny.Cc/RoML Faci cont, creeaza-ti propria ta echipa de fotbal si dueleaza-te jucand gratuit cu alti Manageri din intreaga lume pentru a castiga Titlul, Cupa, Europa League (SC), chiar Trofeul UEFA Champions League (MLCL)! Poti beneficia de Bani, Telefoane, Trofee, Diplome, Cadouri surpriza, etc!

Http://Tiny.Cc/RoML

(Pentru a accesa Link-ul incearca urmatorii pasi: Alege link-ul, Click dreapta, Deschide Legatura ori Accesati sau Copiaza link-ul, da paste sus la bara de navigare si Enter) Manager de Fotbal Gratuit AICI:

Http://Tiny.Cc/RoML
15 mai 21:20
...class="item-date">
on May 15, 2014
Palatele copiilor vor fi transferate în administrare către administraţiile...
15 mai 20:57
...în maximum un an, a declarat joi, la Târgovişte, ministrul Educaţiei, Remus Pricopie. <a target=_self href="http://www.romaniatv.net/palatele-copiilor-trec-din-administrarea-ministerului-educatiei-la-primarii-si-consilii-judetene_145340.html" title="Stiri, …read more" /> ...
15 mai 20:51
...judeţene, în maximum un an, a declarat joi, la Târgovişte, ministrul Educaţiei, Remus Pricopie. Citește mai departe… ...
1
EUR
4.8741
RON
28 Oct
noapte 10 °
zi 20 °
Ultimele joburi adaugate
24 H