Palatul lui Gigi Becali ar putea fi transformat în cârciumă de lux. Vezi cine vrea să cumpere clădirea

Valoarea de piaţă a palatului din Aleea Alexandru, pe care Gigi Becali l-a cumpărat în 2006, este de aproximativ 5 milioane de euro, însă în ciuda preţului există persoane care au forţa financiară de a cumpăra şi întreţine imobilul.

02 dec. 2013, 08:57
Palatul lui Gigi Becali ar putea fi transformat în cârciumă de lux. Vezi cine vrea să cumpere clădirea

Zvonurile că Gigi Becali intenţionează să vândă palatul din Aleea Alexandru, pe care l-a cumpărat în urmă cu mai bine de şapte ani, încep să capete tot mai mult contur şi deja au apărut primii cumpărători interesaţi de achiziţionarea impozantei clădiri.

Citeşte şi Gigi Becali a clacat psihic în închisoare: se roagă non-stop şi ameninţă că VINDE STEAUA

Pe fondul crizei din ultimii ani, valoarea clădirii a scăzut de la 9 milioane euro (7,5 milioane preţul de achiziţie, 1,5 milioane – lucrări de renovare) la 5 milioane, puţini fiind cei care şi-ar permite cumpărarea şi întreţinerea locuinţei. Potrivit libertatea.ro, Cosmin Olăroiu şi Gino Iorgulescu ar fi interesaţi de palatul lui Becali, primul având un salariu anual de 4 milioane de euro la gruparea Al-Ahli Dubai, din Emiratele Arabe Unite.

Oli şi Iorgulescu sunt buni prieteni de pe vremea când lucrau împreună la FC Naţional, unde Gino era preşedinte. Cei doi  deţin un lanţ de localuri cu specific italienesc şi, potrivit Libertatea, ar intenţiona să transforme locuinţa într-un restaurant luxos.

Citeşte şi DECIZIE CUMPLITĂ pentru Gigi Becali. Latifundiarul: Sunt victima unei TERORI PSIHICE