Gigi Becali, la Hollywood! Vezi cu ce i-a cucerit pe americani

O echipă de filmare din SUA a ales palatul lui Gigi Becali, din centrul Capitalei, pentru a înregistra câteva scene pentru o peliculă. Potrivit România TV, regizorul căuta o construcţie asemănătoare palatelor franţuzeşti, iar proprietatea patronului Stelei se potriveşte de minune.

04 iul. 2014, 12:13

Palatul lui Gigi Becali, situat pe Aleea Alexandru, este locul unde se vor filma câteva scene  filmul american, High Strung, regizat de Michael Damian, în care rolul principal este jucat de vedeta hollywoodiană Jane Seymour.

Producătorii au ajuns la concluzia că reşedinţa lui Gigi Becali, din centrul Capitalei, se potriveşte cel mai bine scenariului şi au solicitat aprobare de a filma acolo. Potrivit România TV, patronul Stelei a acceptat fără să ceară vreun ban în schimb.

Filmările vor avea loc pe parcursul unei singure zile, iar Jane Seymour nu va fi prezentă acolo. Palatul lui Gigi Becali are 20 de camere, iar pentru achiziţionarea lui patronul Stelei a plătit 7 milioane de euro, după care a investit în el încă 1,5 milioane euro.

În filmul Hugh Strung, care va fi lansat anul viitor, joacă şi doi actori români, Maia Morgenstern şi Claudiu Trandafir.

Citeşte şi GIGI BECALI a primit o veste EXCELENTĂ. Ce a făcut fiica sa la BAC 2014. FOTO