Paleologu, despre Viorica Dăncilă: Apare ca o neprihănită în alb, mereu se plânge că e atacată de bărbaţi ostili

Candidatul PMP la alegerile prezidenţiale, Theodor Paleologu, a declarat, la Timişoara, că premierul Viorica Dăncilă este o persoană ultraconflictuală, şi nu neconflictuală, aşa cum spunea Liviu Dragnea. "Apare ca o neprihănită în alb, mereu se plânge că e atacată de bărbaţi ostili, sigur, e adevărat într-o anumită măsură, însă numai neconflictuală nu poate fi considerată", a declarat Paleologu.

07 sept. 2019, 10:58
Paleologu, despre Viorica Dăncilă: Apare ca o neprihănită în alb, mereu se plânge că e atacată de bărbaţi ostili

Theodor Paleologu a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, la Timişoara, că Viorica Dăncilă este o persoană conflictuală şi că după alegerile din 26 mai ar fi trebuit să urgenteze alegerile anticipate, potrivit news.ro.

„Spunea Liviu Dragnea că doamna Dăncilă este o persoană neconflictuală. Sunt gogoşi pe care le-am auzit în ultimii ani, doamna Dăncilă este ultraconfictuală. Apare ca o neprihănită în alb, mereu se plânge că e atacată de bărbaţi ostili, sigur, e adevărat într-o anumită măsură, însă numai neconflictuală nu poate fi considerată. După alegerile din 26 mai lucrul cel mai inteligent din punct de vedere politic ar fi fost să urgenteze alegerile anticipate. Aşa cum s-a întâmplat în Grecia, să nu se înţeleagă că sunt un admirator al lui Tsipras. Doamna Dăncilă, agăţându-se de putere, provoacă haosul care e acuma. E un guvern care reprezintă 20 şi un pic la sută din opţiunile electorale”, a declarat Paleologu.

Candidatul PMP a spus că PSD s-a discreditat.

„Din punct de vedere politic, Dăncilă pune în pericol PSD. Cred că e nevoie de consens, dar de consens moale. Eu nu ezit să arăt cartonaşul galben PSD. Şi pe cel roşu îl păstrez în buzunar. Prevederile din legea partidelor politice s-ar putea să se aplice: partidele dacă procedează evident contrar intereselor publice sunt pasibil de a fi desfinţate prin sentinţe publice. Cred că membrii PSD ar trebui să reflecteze la acest lucru. Cred că România are nevoie de un curent social-democratic, dar nu de stânga actuală, pentru că PSD s-a discreditat”, a declarat Paleologu.