Paleologu, pe Facebook: „Dintr-o imbecilitate piramidală n-ai cum să ieşi. Orice ai face, tot catastrofă e”

Deputatul PNL Theodor Paleologu susţine, referitor la discuţiile din PNL privind candidatura lui Marian Munteanu, că nu există ieşire dintr-o "imbecilitate piramidală", pentru că "orice ai face, tot o catastrofă e". Acesta aşteaptă cu interes decizia de miercuri a conducerii liberale.

20 apr. 2016, 07:44
Paleologu, pe Facebook: „Dintr-o imbecilitate piramidală n-ai cum să ieşi. Orice ai face, tot catastrofă e”

O imbecilitate piramidală e o imbecilitate atât de mare, încât n-ai cum să mai ieşi din ea. Orice ai face, tot o catastrofă e. Aştept cu interes deznodământul. Iar faraonii care au construit piramida să se îngroape în ea, să dispară, să ne lase„, a scris Theodor Paleologu, pe pagina sa de Facebook, referindu-se la discuţiile din partid legate de o eventuală retragere a candidaturii lui Marian Munteanu la Primăria Capitalei.

Liderii PNL vor anunţa miercuri, la finalul unei noi runde de şedinţe ale conducerii partidului, ce decizie au luat în urma dezbaterilor generate de contestarea candidaturii lui Marian Munteanu la Primăria Capitalei, chiar de către voci din interiorul formaţiunii.

Noua rundă de discuţii are loc după ce marţi seara a fost convocată o şedinţă extraordinară la care au fost chemaţi şi candidaţii PNL pentru Bucureşti, surse liberale precizând că formaţiunea ia în calcul retragerea candidaturii lui Marian Munteanu, contestată de mai multe ONG-uri, dar şi de voci liberale şi chiar de către doi dintre candidaţii PNL la primăriile de sector -Ovidiu Raeţchi şi Razvan Mironescu-care au anunţat că nu vor face campanie alături de candidatul pentru Primăria Capitalei.

CITEŞTE ŞI: Controverse pe candidatura lui Marian Munteanu. Theodor Atanasiu, şeful de campanie: Nu i-a cerut nimeni retragerea


loading...