Palete de farduri pentru un machiaj intens, la modă în 2023, care te scoate din anonimat

În acest an sunt la modă fardurile de pleoape naturale și hrănitoare pentru piele, pentru un machiaj simplu, caracteristic minimalismului, dar și fardurile stridente pentru a crea acel efect de cat eye seducător.

22 mart. 2023, 10:44
Palete de farduri pentru un machiaj intens, la modă în 2023, care te scoate din anonimat

Principalele tendințe de machiaj din 2023 sunt:

  • Machiajul simplu, curat pentru un look romantic și plin de farmec
  • Aplicarea fardului de pleoape pe linia genelor inferioare, pentru un look mai plin de culoare  
  • Machiajul intens, cu gene lungi și voluminoase pentru că 2023 este și un an al maximalismului
  • Machiajul ochilor cu creion gel ascuțit și gene lungi rimelate pentru a avea un aspect mai cochet și glam de machiaj grunge 
  • Folosirea fardului de pleoape negru pentru o acoperire mai completă și un efect de ochi în stil emo, care era la modă și la începutul anului 2010 
  • Machiaj în stil ochi de căprioară, la care se crează un efect de ochi rotunzi, inocenți, eleganți și sexy.  

 

Palete pentru un machiaj intens și elegant, plăcut tuturor în 2023

În acest an este la modă machiajul intens pentru un look de smokey eyes, care se poate realiza cu palete machiaj ce au o serie de farduri în nuanțe reci, începând de la alb, bej deschis, roz pudrat și până la gri. Astfel de culori sunt bogate, persistente și intens pigmentate.  Se poate folosi și un creion retractabil în nuanțe puternice și în culori tari pentru ochi, pentru a trasa un contur perfect pe linia genelor inferioare. Îți poți crea un mixt de culori între fardul aplicat pe pleoape și linia strălucitoare contrastantă din partea inferioară a ochilor. De asemenea, este la modă eyeliner-ul la ochi, care de această dată nu mai este negru intens ca anul trecut. În 2023 se recomandă un creion de culoare deschisă, pentru eyeliner fin, aproape transparent. Acest look se poate crea cu un fard de pleoape maro deschis și un corector care se aplică deasupra, peste fard, trasând o linie în formă la aripă la colțul fiecărui ochi. Și rujul trebuie să fie discret, iar sprâncenele bine conturate. Totuși, am putea spune că eyeliner-ul maro sau negru se poate folosi în fiecare an, pentru că acesta nu se va demoda niciodată. În acest an s-a dorit o schimbare și din acest punct de vedere, pentru a ieși din rutina machiajului. Acesta este motivul pentru care se pune accent pe un creion de ochi într-o culoare mai puțin îndrăzneață. În magazinele online, există o gamă variată de palete de farduri de brand care au nuanțe în tonuri calde, nude, maronii și naturale, ce pot fi utilizate în orice moment al zilei. De regulă, fardurile de brand sunt de calitate înaltă, rezistă mult timp pe piele, se estompează fără efort și se aplică ușor pe pleoape. 

 

Și rimelul pentru gene contează, pentru un efect seducător!

În 2023, genele trebuie să fie bine evidențiate, de parcă ar fi gene false. Pentru asta se recomandă un rimel de calitate înaltă, un produs de brand care poate avea o formulă super voluminoasă. Machiajul ochilor nu ar fi complet fără rimel, mai ales dacă vrei un look în spiritul anotimpului cald. Dacă vrei un look senzațional ca de petrecere, atunci ar trebui să optezi pe farduri de pleoape cu sclipici, tonuri metalice și în nuanțe exotice. Acestea fac parte dintr-un machiaj profesional, alături de un rimel pentru gene lungi și îți pot crea un look fascinant adecvat ca de discotecă. În cazul în care vrei un machiaj de zi, cât mai natural, atunci ai putea opta pentru nuanțe nude la fardul de pleoape, care poate avea finisaje mate și sidefate. În acest an este la modă și fardul de pleoape în nuanțe de verde și violet deschis, care crează un aspect simplu, elegant, deosebit.