Pământul este GOL. Teoria CONTROVERSATĂ dezvăluită de un oficial NASA

Responsabilul de la NASA a mai spus că oamenii de ştiinţă estimează că aceasta ar putea fi descoperirea cea mai importantă de secole întregi.

16 dec. 2013, 12:36
Pământul este GOL. Teoria CONTROVERSATĂ dezvăluită de un oficial NASA

Teoria Pământului gol este una dintre cele mai controversate și misterioase idei pe care omul le-a nutrit de-a lungul timpului. Știința contestă cu vehemență această teorie, susținând că planeta noastră nu are cum să fie goală și teoria în sine este doar o speculație pentru a manipula masele.

De nenumărate ori știința și-a arătat limitele demonstrând astfel că omul nu este nici pe departe la un nivel avansat al înțelegerii lucrurilor din Univers.

Foarte seriosul ziar canadian Neekley World News a publicat la 14 februarie 1995 un articol care demonstrează din nou teoria Pământului gol, potrivit efemeride.ro.

Un înalt responsabil de la NASA care nu vrea să-şi dea numele afirmă în acest articol că există sub pământ fiinţe care încearcă să intre în contact cu noi. Oricine ar fi – zice el – ei dispun de o tehnologie care este capabilă de a trimite semnale prin scoarţa terestră, prin sute de kilometri de pământ şi rocă.

Oamenii de ştiinţă au primit primele semnale la 30 octombrie 1995, graţie sateliţilor foarte sensibili. Din acea zi, emisiile au fost reînnoite la intervale regulate, declară responsabilul de la NASA. Semnalele radio ar fi compuse dintr-un cod matematic foarte complex, care ne-a convins că suntem în contact cu o colonie de fiinţe vii a căror inteligenţă este fără îndoială superioară celei a noastre. El precizează că oamenii de ştiinţă nu au avut prea multe probleme de a descifra mesajele, dar a refuzat de mai multe ori de a dezvălui ce conţin.

Informatorul continuă explicând că oamenii de ştiinţă de la NASA sunt frustraţi de faptul că ei nu au reuşit să localizeze această civilizaţie subterană, şi că nu sunt în măsură, cu tehnologia de care dispun, de a răspunde mesajelor. Ei ştiu mai multe despre noi decât noi despre ei. Ei au găsit astfel un mijloc de a comunica cu noi, într-un mod regulat; noi dimpotrivă, nu ştim nici măcar unde sunt. Mesajele lor arată că au cunoştinţe extinse privind posibilitatea dezvoltării şi a supravieţuirii unei vieţi inteligente lipsită de oxigen şi de soare.

Responsabilul de la NASA a mai spus că oamenii de ştiinţă estimează că aceasta ar putea fi descoperirea cea mai importantă de secole întregi. Am sperat mult timp de a deveni stăpânii Universului; acum recunoaştem că există teritorii neexplorate chiar în interiorul planetei noastre, ceea ce ar putea fi de primă importanţă pentru viitorul nostru. El a adăugat cu o umbră de regret că nu avem niciun mijloc de a comunica cu această civilizaţie. Cine sunt ei? Ne amintim de straniile aventuri ale amiralului Byrd, în cursul zborului său care a avut loc la 19 februarie 1947 în regiunea polară, când a descoperit intrarea spre Pământul găunos.