Pamela Anderson s-a despărţit de Adil Rami. Fotbalistul de la Olympique Marseille mai avea o relaţie SECRETĂ

Pamela Anderson, 51 de ani, a divorţat de Adil Rami, 33 de ani, după ce actrița a aflat că fotbalistul de la Olympique Marseille a înșelat-o.

25 iun. 2019, 18:16
Pamela Anderson s-a despărţit de Adil Rami. Fotbalistul de la Olympique Marseille mai avea o relaţie SECRETĂ

Pamela Anderson și Adil Rami s-au mai despărțit și în trecut. Fotbalistul a cerut-o de soție pe frumoasa blondă în 2018, iar aceasta a refuzat.

Pamela Anderson, declaraţii după apariţia sex tape: „Fiecare moment intim era filmat!”

Cei doi au fost împreună mai bine de doi ani, dar fosta actriță din Baywatch a aflat că fotbalistul ducea o viață dublă și mai avea o femeie în viața lui.

„Ultimii doi ani din viaţa mea au fost o minciună. Am fost înşelată. Am fost făcută să cred… ne iubeam nebuneşte. Sunt devastată de ceea ce am aflat în ultimele zile. Asta pentru că trăia o viaţă dublă. Obişnuia să facă glume despre alţi jucători care aveau prietene care locuiau în apartamente pe aceeaşi stradă cu soţiile lor. Îi numea monştri pe aceşti jucători. Dar acum este şi mai rău. El a minţit pe toată lumea. Cum este posibil să controlezi în acest fel inimile şi mintea a două femei? Sunt sigur că erau şi altele. Este un monstru”, a fost mesajul postat de Pamela Anderson.