Pamela de România şi-a scos silicoanele la piscină. Imagini cu Simona Traşcă, sexy la soare VIDEO

Simona Traşcă şi-a scos pentru prima dată noile silicoane la soare. Blonda abia a aşteptat să se încălzească şi a ieşit la piscină. Simona a mers singură la piscină, pentru că nu reuşeşte să-şi găsească sufletul pereche.

22 iun. 2014, 17:28
Pamela de România şi-a scos silicoanele la piscină. Imagini cu Simona Traşcă, sexy la soare VIDEO

Simona Traşcă s-a bucurat de soare‎ şi a ieşit la piscină să se bronzeze. Deşi s-a distrat, Simona a mărturisit că ar fi vrut să fie alături de ea şi un iubit.

Bărbaţii din ziua de azi nu mai au minte, principii, vor numai distracţie, numai porcării. Mie nu îmi plac distracţiile, îmi place să stau în casă, sunt stabilă, îmi place să stau la cratiţă, îmi place să am grijă de bărbatul pe care îl iubesc. Îmi doresc o relaţie normală, ca pe vremea bunicii, când se plăceasu doi oameni, gata se luau„, a povestit Simona Traşcă pentru România TV.

Ea a mărturisit mai multe şi despre ultimele ei relaţii. „Eu nu pot să mă duc cu un barbat pur şi simplu. Trebuie să am sentimente. Cu ultimul iubit, după aproape două luni am avut timp să ne cunoaştem să ne îndrăgostim şi dupa 6 luni am ramas ca proştii, îndrăgostiţi şi separaţi„, a mai spus Simona Traşcă pentru România TV.

Citeşte şi Simona Traşcă, din nou singură. „Ne distrugem reciproc…”