Pană de idei pentru cadouri de sărbători? Inspirația vine de la FineStore!

Alegerea cadoului perfect de sărbători poate fi, uneori, un motiv de stres suplimentar, mai ales în luna decembrie, când parcă toate lucrurile merg pe repede înainte, iar cheltuielile cresc amețitor! FineStore s-a gândit deja de luni bune la toate aspectele, iar de sărbători vine în întâmpinarea clienților săi cu o ofertă variată de coșuri cadou, pentru toate gusturile și pentru toate bugetele, astfel încât alegerea darurilor de Crăciun să însemne doar bucurie, și nu o grijă în plus!

07 dec. 2022, 10:15
Pană de idei pentru cadouri de sărbători? Inspirația vine de la FineStore!

Din confortul casei tale poți comanda de pe FineStore cele mai inspirate cadouri, cu prețuri bune, pentru membrii familiei, prieteni, colegi sau pentru orice altă persoană dragă pe care vrei să o surprinzi la sfârșit de an cu un cadou inedit, mai bine zis cu mai multe daruri adunate laolaltă. Și nu oricum! Ci cu ajutorul îndemânării și al bunului gust pentru care sunt recunoscuți experții celui mai mare magazin online de băuturi alcoolice din România! Ei sunt cei care au creat peste 100 de modele de coșuri cadou, cu produse variate și rafinate, ambalate în cel mai elegant mod cu putință: de la coșuri și cutii cadou tradiționale românești, coșuri cadou cu băuturi fine și cu delicatese din toate colțurile lumii și până la coșuri cadou premium, pentru a mulțumi până și cele mai exigente gusturi, pe toate le găsești pe FineStore.ro!

De exemplu, specialiștii FineStore mărturisesc că ʺatunci când am creat coşul cadou Tennessee Honey, ne-am gândit la toate aromele care aduc zâmbetul pe buze de dimineața până seara. De aceea, am ales prima dată cafeaua Davidoff Fine Aroma, cu caracterul său robust oferit de selecția premium de boabe de cafea. Apoi, am ales mierea naturală de tei pentru un mic dejun sănătos, la care am adăugat o selecție delicioasă de panettone, praline și trufe de ciocolată pentru momentele de răsfăț de pe parcursul zilei. Pentru mesele savuroase am păstrat vinul roșu demisec Lirio, în ediție specială, iar serii i-am dedicat o licoare specială – Jack Daniel’s Tennessee Honey, o combinație cel puțin fascinantă de arome, de la caramel și vanilie la miere cremoasă, de la tonuri de stejar la piersici, totul pentru a încheia o zi aşa cum trebuieʺ.

Livrare rapidă și transport gratuit

Informații dintre cele mai diverse vei regăsi pe FineStore.ro despre toate produsele din oferta FineStore, inclusiv pentru șampanie, vin, vodkă, rom, gin, lichior, whisky, tequila coniac, băuturi tradiționale și nu numai.

Cu o vizită pe site, vei descoperi și că, pe lângă prețuri mici la mii de produse, FineStore asigură livrarea rapidă a comenzilor pe tot teritoriul României, transport gratuit, dacă valoarea comenzii depășește 199 de lei, și posibilitate de retur în 45 de zile. Alegeri inspirate!