Până și USR și-a dat seama că Nicușor Dan e catastrofal! Drulă îl demolează pe primar: “Nu este performanța la care ne-am așteptat!”

Cătălin Drulă, președintele USR, a declarat, legat de susținerea lui Nicușor Dan pentru un nou mandat de primar general al Capitalei, că această susținere nu e necondiționată.

14 sept. 2022, 23:23
Până și USR și-a dat seama că Nicușor Dan e catastrofal! Drulă îl demolează pe primar: “Nu este performanța la care ne-am așteptat!”

Cătălin Drulă a spus că încă mai au nişte rezerve de răbdare, dar trebuie să evalueze foarte serios dacă este performanţa la care s-au aşteptat.

”Deocamdată suntem într-o coaliţie care a propus acest primar, dar nu este o susţinere necondiţionată”, a spus liderul USR, citat de news.ro

Cătălin Drulă a precizat că foarte mult contează performanţa.

”Suntem la doi ani de mandat, ne-am dori ca lucrurile să se mişte mult mai bine în Bucureşti. Încă mai avem nişte rezerve de răbdare dar trebuie să evaluăm foarte serios dacă este performanţa la care ne-am aşteptat”, a spus el, conform news.ro.

Alegerile pentru Primăria Capitalei vor avea loc în 2024, iar Nicușor Dan o va avea pe Gabriela Firea ca principal contracandidat.

Marcel Ciolacu, despre lupta pentru Primăria Capitalei: „Gabriela Firea o să-l bată pe Nicușor Dan de o să-i sune apa în cap”

„Gabriela Firea îl va bate pe Nicușor Dan de o să-i sune apa în cap” la alegerile locale din 2024, pentru Primăria Municipiului București, a declarat Marcel Ciolacu, liderul PSD.

„Gabriela Firea este și colega mea și prietena mea. Amândoi învățăm unul de la altul. Avem și păreri diferite, este un lucru normal și un lucru care asigură democrația în interiorul partidului. Niciodată, cu niciun coleg, nu am trecut de o linie roșie. Dimpotrivă. Încerc, alături de Gabriela și toți colegii mei, să aducem din nou climatul de camarazi din interiorul PSD, lucru care pentru o perioadă foarte scurtă de timp nu a fost un drapel, dimpotrivă, s-a condus cu o inteție clară de a dezbina. Dar aceste lucruri țin o perioadă limitată de timp”, a declarat Marcel Ciolacu.

Liderul PSD a vorbit și despre alegerile din 2024, declarându-se mai mult decât optimist că Gabriela Firea va deveni din nou primarul general al Capitalei.

„Vă mai spun un lucru, deja nu mai e un secret. Gabriela Firea îl va bate pe Nicușor Dan de o să-i sune apa în cap”, a spus Ciolacu.

Citește și Nicuşor Dan anunţă iarnă grea şi îmbină administraţia „eficientă” cu puericultura: „Avem un bebeluş şi medicul i-a spus soţiei să ţină mai frig în casă”