PANAMA-TUNISIA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING TVR: 1-2 Meci de vacanţă la CM 2018

Panama încheie cu un nou eşec participarea la CM, scor 1-2 cu Tunisia.

28 iun. 2018, 13:08
PANAMA-TUNISIA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING TVR: 1-2 Meci de vacanţă la CM 2018

Reprezentativa statului Panama, din care face parte şi dinamovistul Jaime Penedo, şi-a încheiat participarea la Cupa Mondială din Rusia cu o înfrângere, scor 1-2 cu Tunisia, joi seară, la Saransk, în ultima etapă a Grupei G a competiţiei.

Panamezii au condus cu 1-0, după un autogol al lui Yassine Meriah ’33. Tunisia a egalat prin Ben Youssef ’51 şi s-a impus datorită unui gol înscris de Khazri ’66.

Echipele de start:

Panama: Penedo – Machado, R. Torres, Escobar, Ovalle – Gomez, Barcenas, Avila, Godoy, J. L. Rodriguez – G. Torres

Tunisia: Mathlouthi – Nagguez, Meriah, Bedoui, Haddadi – Sassi, Skhiri, Chaalali – Khazri, F. Ben Youssef, Sliti.

Arbitru: Nawaf Shukralla (Bahrain).

În precedentele meciuri din grupă, Panama a pierdut cu Belgia (0-3) și cu Anglia (1-6), iar Tunisia a fost învinsă 1-2 de Anglia și 2-5 de Belgia.

 

PANAMA-TUNISIA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING TVR: În premieră la Cupa Mondială, fotbaliștii naționalei Panama s-au ales cu medalii simbolice de participare la turneul final din Rusia.

Felipe Baloy crede că în meciul cu Tunisia ar trebui să joace ofensiv: „Antrenorul este cel care decide, dar cred că ar trebui să ieșim puțin la atac. Asta nu înseamnă că trebuie să ne deschidem și să le lăsăm spații. Suntem puternici când jucăm structurat, asta ne-a ajutat în preliminarii.”

Panama a mai întâlnit o echipă africană la Gold Cup 2005. Atunci au câștigat meciul cu Africa de Sud la penaltiuri și au ajuns în semifinalele competiției. Jaime Penedo, Felipe Baloy, Gabriel Gomez și Luis Tejada au jucat în acel meci.

PANAMA-TUNISIA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING TVR:  Echipele cu cele mai slabe apărări de la Cupa Mondială din Rusia, Panama şi Tunisia, se vor întâlni de la ora 21.00, la Saransk (Mordovia Arena), într-o confruntare pentru evitarea ultimului loc din grupa G.

Tunisia a încasat şapte goluri în primele sale două meciuri (a marcat trei), iar Panama a primit nouă (a marcat unul singur), niciuna neavând vreun punct.

Tunisia, care ocupă locul 21 în clasamentul FIFA, are mai mult de pierdut în acest meci, în faţa debutantei Panama.

Va fi pentru prima oară când cele două echipe se înfruntă. 

”Vulturii din Cartagina”, la a cincea lor Cupă Mondială, nu au depăşit până acum faza grupelor. Tunisia este prima echipă africană care a câştigat un meci la Cupa Mondială, în 1978, învingând o reprezentantă a CONCACAF, Mexicul. De atunci, tunisienii au înregistrat şapte egaluri şi şase eşecuri.

Selecţionerul celor din Panama, columbianul Hernan Dario Gomez, a mai participat la două Cupe Mondiale, în 1998 cu Columbia, iar în 2002 cu Ecuadorul.

PANAMA-TUNISIA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING TVR: Portarul panamez Jaime Penedo, care joacă la Dinamo, s-a recuperat după o problemă la piciorul drept apărută în meciul cu Anglia, de duminică. Latino-americanii au doi jucători suspendaţi pentru acest meci, Murillo şi Armando Cooper (ex-Oţelul Galaţi).

Fundaşul tunisian Dylan Bronn s-a accidentat la gleznă şi va fi indisponibil între patru şi şase săptămâni, el părăsind deja Rusia pentru a se trata.

Fundaşul central Syam Ben Youssef, fost la Astra Giurgiu, va fi indisponibil şi el între patru şi şase săptămâni din cauza unei accidentări la genunchi.

Portarul Mouez Hassen s-a accidentat în primul meci şi va fi lipsi cinci luni, dar a devenit indisponibil şi Farouk Ben Mustapha.