Pandurii au intrat oficial în INSOLVENŢĂ

Pandurii au intrat oficial în insolvență, miercuri, după ce Narcis Răducan a afirmat că echipa a scăpat de depunctare.

19 oct. 2016, 18:44
Pandurii au intrat oficial în INSOLVENŢĂ

Tribunalul Gorj a aprobat cererea de intrare în insolvență, iar Adunarea Generală a Acționarilor se va întruni mâine pentru a discuta care este pasul următor ce trebuie făcut în ceea ce privește administrarea clubului. La Adunarea Generală vor fi, alături de președintele Narcis Răducan și tehnicianul Petre Grigoraș, patru fotbaliști care vor reprezenta echipa și cei cinci acționari ai clubului.

„Am ajuns în punctul în care nu mai putem continua cu diplomație și promisiuni. Avem nevoie de un ajutor clar și imediat. Dintr-un buget de 6-7 milioane am ajuns la unul de 4 milioane și ceva într-un an. Cred că este apreciat, în condițiile în care performanța a fost actualizată: de la o echipă care s-a bătut la retrogradare, la una care s-a calificat în cupele europene. Sunt convins că, dacă aveam o minimă siguranță financiară anul acesta, ne vom puteam bate în aceeași zonă a play-off-ului”, a spus Narcis Răducan.

„Nici nu știu dacă o să ajungem la București (n.r. – pentru meciul cu Dinamo), nu mai sunt bani. După aceea avem o altă deplasare la Timișoara și apoi jucăm cu Craiova. I-am zis soției mele că o să vin acasă să cheltuim banii împreună, decât să fiu eu într-o parte, ea în alta și să cheltuim în două părți”, a afirmat și Petre Grigoraș.


loading...