PANDURII – CFR CLUJ LOOK TV LIVE 0-0. Gorjenii au ratat un penalty, clujenii au avut o bară

PANDURII - CFR CLUJ LOOK TV LIVE 0-0. Ultimul meci al zilei de duminică, în Liga 1, s-a încheiat nedecis, 0-0. În celelalte două partide ale zilei, Petrolul Ploieşti - FC Botoşani 4-1 şi Astra Giurgiu - FC Braşov 5-0.

03 aug. 2014, 17:14
PANDURII – CFR CLUJ LOOK TV LIVE 0-0. Gorjenii au ratat un penalty, clujenii au avut o bară

PANDURII – CFR CLUJ LOOK TV LIVE 0-0. Pandurii Tg. Jiu şi CFR Cluj au terminat la egalitate, scor 0-0, duminică seara, pe stadionul „Tudor Vladimirescu” din Tg. Jiu, într-un meci din etapa a 2-a a Ligii I de fotbal.

Gorjenii au ratat un penalty în minutul 39, prin Laurenţiu Iorga, al cărui şut a fost apărat de portarul Mario Felgueiras.

CFR Cluj a avut o bară, prin Antonio Jakolis (17).

Click aici pentru a vedea Pandurii – CFR Cluj

Înaintea returului cu Dinamo Minsk (0-1 în deplasare), decisiv pentru calificarea în play-off-ul Ligii Europa, CFR Cluj are de susţinut un test dificil la Târgu Jiu, împotriva puternicei formaţii a Pandurilor, care în prima etapă a remiazt în derby-ul Olteniei, scor 1-1, pe terenul Universităţii Craiova.

Ardelenii vin după un net 4-0 cu Ceahlăul Piatra Neamţ, dar au pierdut la mijlocul săptămânii în Belarus, în Liga Europa, astfel că Vasile Miriuţă ar putea fi preocupat mai mult de întoarcerea rezultatului cu Dinamo Minsk decât de o luptă pe viaţă şi pe moarte în partida de astăzi.

Întâlnim o echipă foarte grea care joacă în Europa League, o echipă schimbată în bine după rezultate şi joc. Ne va aştepta un meci dificil. Spuneam că nouă ne va fi mai greu în acest început, că nu am avut un ritm bun de joc, iar etapa de acum face parte din acele meciuri în care am cerut puţină clemenţă vizavi de jocul echipei. Sper ca dorinţa, ambiţia lor, evoluţia pe teren propriu să ne facă mai puternici şi să începem campionatul pe teren propriu cu o victorie„, declara antrenorul gorjenilor, Petre Grigoraş, în avancronica acestui meci. PANDURII – CFR CLUJ LOOK TV LIVE.