PANDURII, învinşi acasă la debutul în Europa League de MACCABI TEL AVIV

PANDURII TÂRGU JIU a pierdut cu scorul de 1-3 meciul disputat pe teren propriu, joi seară, cu MACCABI TEL AVIV, în prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Europa.

28 iul. 2016, 08:52
PANDURII, învinşi acasă la debutul în Europa League de MACCABI TEL AVIV

PANDURII – MACCABI TEL AVIV LIVE VIDEO DIGI SPORT 1-3. Pandurii Târgu Jiu a debutat cu stângul în Europa League. Gorjenii au fost învinşi pe teren propriu de israelienii de la Maccabi Tel Aviv

Oaspeţii au deschis scorul rapid, după doar 7 minute de joc, prin Tal Ben Chaim, însă Pandurii Târgu Jiu a reuşit să egaleze în minutul 30, prin Ovidiu Herea. 1-1 a fost şi scorul pauzei, însă la reluare gorjenii au primit din nou un gol rapid, Maccabi punctând prin Nosa Emanuel Igiebor (min. 49) şi reuşind apoi să se desprindă în minutul 77, cu reuşita lui Dor Micha.

Meciul retur se va disputa pe 4 august, la Tel Aviv.

Pandurii este calificată direct în turul trei preliminar al Ligii Europa, în timp ce Maccabi a mai jucat un tur, împotriva kazahilor de la Kairat Alma Ata. După 1-1 în prima manşă, israelienii au câştigat cu 2-1 în retur, printr-un gol marcat în minutul 86, obţinând calificarea cu scorul general de 3-2.

Ultima achizie a israelienilor este cea a argentinianului Ezequiel Oscar Scarione, adus din Turcia, de la Kasimpasa, în timp ce Pandurii este echipa din Liga 1 cu cea mai răsunătoare campanie de transferuri făcută în această vară. Gorjenii i-au transferat pe Valentin Alexandru, Jordy Buijs, Christian Obodo, Armiche Ortega Medina, Claudiu Voiculeţ, Ovidiu Herea, Lucian Sânmărtean şi George Ţucudean.