PANDURII-PETROLUL 1-1. Ploieştenii, un punct în două etape

Pandurii Tg. Jiu a terminat la egalitate cu Petrolul Ploieşti, scor 1-1 (1-1), luni seara, pe teren propriu, în ultima partidă din etapa a 7-a a Ligii I de fotbal.

15 sept. 2014, 15:57
PANDURII-PETROLUL 1-1. Ploieştenii, un punct în două etape

PANDURII-PETROLUL LIVE VIDEO LOOK PLUS 1-1. Pandurii a deschis scorul rapid, în minutul 3, prin Mihai Roman, fost atacant al echipei ploieştene, dar Petrolul a restabilit egalitatea înainte de pauză, prin spaniolul Pablo De Lucas (43).

Click aici pentru a vedea Pandurii – Petrolul

Click aici pentru a paria pe meciul Pandurii – Petrolul

Componenţa formaţiilor:

PANDURII: Stanca – Pleaşcă, Erico, Elton da Silva, Momcilovici – Nistor, Anton, Răduţ, – Buleică, M. Roman II, Nicoară.

PETROLUL: Cobrea – Alcenat, Gerson, Satli, Fanchone – Mustivar, De Lucas – Astafei, Mutu, L. Marinescu – Tamuz.

Răzvan Lucescu anticipează că lupii vor avea o misiune grea pe terenul celor de la Pandurii, însă a anunțat că galben-albaștrii au profitat din plin de pauza competițională, s-au pregătit bine și sunt gata să câștige confruntarea de la Târgu Jiu.

PANDURII-PETROLUL LIVE VIDEO LOOK PLUS. Antrenorul Petrolului e conștient că echipa sa trebuie să se întrebuințeze serios pentru a pleca, din nou, învingătoare de la Tg, Jiu, așa cum s-a întâmplat în ultimele două sezoane, când ploieștenii s-au impus cu 3-1, respectiv 1-0. Totodată, Lucescu se aşteaptă ca Petrolul să nu mai fie victima erorilor de arbitraj: „Venim după o perioadă de pauză, au fost două săptămâni excelente, în care ne-am pregătit foarte bine. Va fi un meci dificil, pe un teren dificil, în fața unui adversar care, deși a început mai slab, și-a revenit în ultimele două etape.

Oricum, echipele lui Grigoraș practică un fotbal agresiv, dar noi suntem pregătiți pentru un meci de luptă. Am reuşit să recuperăm mai mulţi jucători, aşa că mergem cu o echipă bună şi suntem încrezători că vom scoate maximum din următoarele două jocuri, cu Pandurii şi Steaua, asta dacă nu vor mai exista şi alte greşeli de arbitraj în defavoarea noastră„. PANDURII-PETROLUL LIVE VIDEO LOOK PLUS.