PANDURII – STEAUA LIVE VIDEO 0-3: Prima victorie pentru Rădoi în Liga 1

PANDURII STEAUA 0-3, într-un meci disputat la Severin, locul de naştere al antrenorului Mirel Rădoi, care a bifat astfel prima victorie în Liga 1. 

18 iul. 2015, 08:07

PANDURII STEAUA 0-3

Min. 64, 0-3: Hamroun înscrie. Algerianul a finalizat o fază creată de Tade.

Min. 52, 0-2, Chipciu reuşeşte dubla, gol din pasa lui Adi Popa

Min. 28: 0-1, gol Chpciu, din pasa lui Stanciu.

  • Pandurii – Steaua 0-0
  •  
  • Pandurii: Mingote – Unguruşan, Vasco Fernandes, Şandru, Momcilovic – Mrzljak, Piţian – Ciucur, Nistor, Răduţ – Hora
     
  • Steaua: Cojocaru – Râpă, Papp, Toşca, Guilherme – Breeveld, Tahar – Popa, Stanciu, Chipciu (cpt) – Tade


PANDURII STEAUA LIVE VIDEO ONLINE. Marius Avram va fi ajutat la cele două linii de Vasile Marinescu şi Daniel Mitruţi. Arbitru de rezervă va fi Denis Haidiner, iar observatori Patriţiu Abrudan şi Marin Petrache.

Liga I, etapa 2. Pandurii – Steaua. Meciul poate fi urmarit video live stream aici

PANDURII STEAUA LIBE VIDEO ONLINE. Prima partidă a zilei de sâmbătă, Petrolul Ploieşti – FC Voluntari, programată la ora 18.30, va fi arbitrată de o brigadă formată din Andrei Florin Chivulete (central), Imre-Laszlo Bucsi, Marius Cristian Marchidanu (asistenţi) şi Ionuţ Coza (rezervă). Observatori vor fi Laszlo Sajtos şi Aurel Beldeanu.

PANDURII STEAUAN LIVE VIDEO ONLINE. Meciul PANDURII STEAUA se joacă sâmbătă, de la ora 21:00, şi este LIVE VIDEO la Digi SportDolce Sport şi Look TV.

PANDURII – STEAUA LIVE VIDEO ONLINE: Tamaş, supărat pe Rădoi

Gabi Tamaș a fost exclus din lot de Rădoi după ce nu s-a prezentat la antrenamentul de ieri al echipei. Pînă aseară doar Florin Manea, impresarul jucătorului, a avut o reacție.

Steliștii au reușit pînă la urmă să-l contacteze pe Tamaș. „Vin singur, cu mașina. N-am auzit alarma și nu m-am trezit”, s-a scuzat jucătorul. Rădoi l-a refuzat: „Nu faci parte din lot!”.

Gabriel a mai produs incidente în cele 6 luni de cînd a semnat cu Steaua. S-a bătut cu fratele lui Bourceanu la o petrecere pe care o organizase Alex și a consumat alcool și în timpul stagiilor de pregătire.

Becali și-a asumat riscul cînd l-a adus, astă-iarnă, în ciuda istoricului plin de episoade cu alcool și violență. În septembrie 2014, Tamaș a fost condamnat la 8 luni de închisoare cu suspendare.

Motivul? În mai 2013, înaintea unei acțiuni a „naționalei”, Gabi s-a îmbătat, a distrus ușa unei scări de bloc și a dormit întins pe jos. Apoi a făcut scandal în secția de poliție. 

PANDURII – STEAUA LIVE: Echipa probabilă a Stelei

Steaua are probleme în defensivă pentru meciul cu Pandurii, transmis în direct de Digi Sport 1, astăzi, de la ora 21:00. Varela şi Tamaş nu au făcut deplasarea la Drobeta Turnu Severin. Dacă noul căpitan al Stelei este accidentat, Tamaş va absenta după ce nu s-a trezit la timp pentru a ajunge la antrenament.

Antrenorul Stelei nu se va putea baza la meciul cu Pandurii pe fundaşii centrali din meciul cu Trencin. Gabriel Tamaş şi Fernando Varela nu au făcut deplasarea la Severin, acolo unde gorjenii joacă meciurile de acasă în acest start de sezon. Tamaş nu s-a prezentat la ultimul antrenament al roş-albaştrilor pentru că nu s-a trezit la timp şi riscă sancţiuni dure din partea conducerii campioanei.

Nici Fernando Varela nu a putut fi refăcut după accidentarea la inghinali suferită în meciul de la Zilina și a fost lăsat în Capitală, unde continuă programul de refacere.

În această situație, Mirel Rădoi e foarte probabil că va utiliza în centru perechea Papp – Toşca, ambii jucători care au evoluat mai mult în benzi în linia defensivă. În dreapta, în locul lui Papp, o soluție ar putea fi Râpă.

O modificare e posibil să apară și în zona ofensivă, acolo unde Hamroun i-ar putea lua locul în primul 11 lui Chipciu. Chiar dacă oficialii Stelei au recunoscut că algerianul nu poate juca încă 90 de minute, nefiind pregătit fizic, acesta ar putea fi recompensat cu postul de titular după evoluția excelentă de la Zilina, cu Trencin, din preliminariile UEFA Champions League.

Echipă probabilă Steaua

Cojocaru – Râpă, Papp, Toșca, Gulherme – Breveeld, Tahar – Ad. Popa, Stanciu, Hamroun – Tade

PANDURII – STEAUA LIVE VIDEO: Scandal şi la gorjeni

Oficialii gorjeni au decis să joace toate meciurile din acest sezon la Severin, chiar dacă primele partide le puteau disputa chiar şi la Tîrgu-Jiu, lucru care i-a enervat pe fani.

„Se făcea un efort mult prea mare dacă decideam să jucăm cîteva etape la Tg. Jiu, apoi să ne mutăm la Severin. Trebuia să fie făcute investiţii serioase în ambele arene şi nu era deloc rentabil. Într-adevăr, încă nu a început demolarea stadionului nostru pentru că există o contestaţie a unei firme, iar pînă la desemnarea unui nou cîştigător mai durează cîteva luni. Dar stadionul nu a mai fost omologat pentru meciurile din Liga 1 de cei de la LPF, pentru că noi nu am cerut asta”, spun cei din cadrul echipei.

„SĂ VĂ FIE RUŞINE!”

Deranjaţi de această decizie, fanii i-au luat la rost pe oficiali pentru că au decis ca meciul cu Steaua să se joace la Severin. „Nu era mai logic să jucăm acasă la noi, să vină tot oraşul la acest joc cu Steaua? Aşa, la Severin o să vină doar o parte din fanii din oraș. Vă bateţi joc de suporteri!” a fost postarea unui suporter pe pagina de facebook a clubului gorjean. Altul a reacționat: „Autoritățile nu sînt în stare nici măcar să demoleze ce a construit Ceaușescu”.

Ieri, în prima zi de vînzare a biletelor pentru meciul cu Steaua s-au dat aproximativ 8.000 de tichete. Preţurile sînt cuprinse între 5 lei la peluze şi 20 de lei la tribuna zero.


loading...