Pandurii vor avea un Paşte Fericit. Jucătorilor le-au fost deblcate salariile

Clubul de fotbal Pandurii Lignitul Târgu Jiu a deblocat salariile jucătorilor şi staff-ului tehnic după cele 6 puncte acumulate în ultimele trei etape, în urma victoriilor cu Dinamo şi Gaz Metan Mediaş.

12 apr. 2014, 09:03
Pandurii vor avea un Paşte Fericit. Jucătorilor le-au fost deblcate salariile

Preşedintele Consiliului de Administraţie al clubului Pandurii, Mihai Prunariu, anunţase înaintea jocului din deplasare cu Dinamo că echipa trebuie să adune minim 5 puncte din partidele cu Dinamo, CFR Cluj şi Gaz Metan Mediaş pentru ca salariile şi primele să fie deblocate.

După victoria de luni de la Mediaş, jucătorii, stafful, dar şi angajaţii clubului au primit vestea ca salariile le-au fost virate în cont, jucătorii fiind în acest moment cu salariile la zi.

Principalul finanţator al clubului Pandurii Târgu Jiu, Complexul Energetic Oltenia, a virat în anul 2014 în conturile clubului suma de 1 milion de dolari, suma necesară pentru a fi achitate datoriile clubului din anul 2013, dar şi din primele luni ale acestui an.

Pandurii va juca luni 14 aprilie cu Săgeata Năvodari, pe Stadionul ”Tudor Vladimirescu” (21,00, Digi Sport), în etapa a 27-a a Ligii I.