PANICĂ în Alba Iulia. Un tânăr a tras cu pistolul în plină stradă, după ce s-a certat cu iubita

Un tânăr din Alba Iulia a descărcat pistolul în plină stradă, iar acum este cercetat în libertate. Acesta a avut o ceartă cu iubita, s-a enervat, a scos pistolul cu bile şi a tras în aer.

31 aug. 2013, 06:00
PANICĂ în Alba Iulia. Un tânăr a tras cu pistolul în plină stradă, după ce s-a certat cu iubita

Tânărul de 27 de ani şi iubita sa de 23 s-au certat pe stradă. Nervos, bărbatul a scos pistolul şi a tras în aer, potrivit România TV. Fata s-a speriat şi a sunat imediat la 112. Ea le-a spus poliţiştilor că bărbatul a ameninţat-o de mai multe ori, iar într-o altă ceartă i-a spart telefonul.

În urma cercetărilor, poliţiştii au constatat că tânărul avea permis de port-armă, dar nu pentru pistolul cu care a tras în stradă.

„Tânărul a fost găsit de polişişti în parcarea unui centru comercial din municipiul Alba Iulia, la scurt timp după ce tânăra ne-a sesizat de comiterea faptei. La scurt timp, asupra lui a fost găsit un alt pistol de tip Airsoft, iar cu ocazia percheziţiei domiciliare la acesta a fost găsit pistolul cu bile de cauciuc cu care a şi executat focul în plan vertical”, a declarat un reprezentant al poliţiei.

Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore, dar magistraţii au decis ca el să fie cercetat în libertate, doar cu interdicţia de a părăsi localitatea. El este cercetat pentru ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire, distrugere şi uz de armă neletală fără drept.