PANICĂ în Baia Mare. Un copil a găsit o GRENADĂ pe stradă, s-a jucat cu ea şi a adus-o acasă VIDEO

Un copil din Baia Mare a găsit o grenadă pe stradă, s-a jucat cu ea, apoi a dus-o acasă. Înspăimântaţi, părinţii au sunat la 112, iar în câteva minute era alertă generală: drumul a fost închis, iar geniştii au venit să ridice proiectilul.

14 oct. 2016, 05:34
PANICĂ în Baia Mare. Un copil a găsit o GRENADĂ pe stradă, s-a jucat cu ea şi a adus-o acasă VIDEO

Copilul a găsit grenada în apropierea blocului care aparținea jandarmeriei. Se pare că s-ar fi jucat cu obiectul găsit, apoi l-a dus acasă pentru a-l arăta părinților. Aceștia au alertat imediat autoritățile, scrie actualmm.ro.

La fața locului și-au făcut imediat apariția geniștii, trupe antitero și jandarmii. Au scos grenada din casă, și până la verificarea ei, o mare parte din stradă a fost imediat blocată, traficul fiind deviat timp de câteva ore. Forțele de intervenție au preluat grenada în condiții de siguranță, pentru a fi evitată o posibilă tragedie.

În urma verificărilor s-a dovedit că grenada era fără focos și cel mai probabil era folosită pentru exercițiu, pe vremea când funcționa jandarmeria în apropierea Inspectoratului de Jandarmi din prezent.

Citeşte şi ALERTĂ în Ploieşti. O grenadă a fost găsită pe acoperişul clădirii firmei de transport public. Pirotehniştii au intervenit de urgenţă