PANICĂ într-o comună din Argeş. Un bărbat, la un pas să fie atacat de un urs în curtea casei VIDEO

O comună din judeţul Argeş este terorizată de un urs. Un localnic a fost la un pas să fie atacat de animal, chiar în curtea casei. Până acum, ursul a omorât zeci de animale din localitate, informează România TV.

08 dec. 2015, 07:15
PANICĂ într-o comună din Argeş. Un bărbat, la un pas să fie atacat de un urs în curtea casei VIDEO

Ursul vine aproape în fiecare noapte în gospodăriile din Davideşti, judeţul Argeş. Ultima dată, un sătean l-a văzut chiar când îi mânca un porc. Omul a auzit câinele lătrând şi a mers să verifice ce se întâmplă.

Am venit să mă uit la porc. Ursul era grămadă pe porc acolo şi noroc că n-am băgat mâinile că s-a întors ursul spre mine şi era să mă ia de mâna dreaptă„, a spus bărbatul.

Bărbatul a reuşit să fugă înapoi în casă înainte ca ursul să-l atace. Oamenii din sat sunt îngroziţi. Ursul deja le-a ucis zeci de animale. Dar, până acum, niciunul dintre ei nu a fost atât de aproape de a fi atacat.

Un vânător de la Ocolul Silvic din zonă a încercat să alunge ursul, dar fără succes.

Pe fiecare seară atacă: găini, porci, ce găseşte. Trebuie să ne dea voie cu aprobare ori să-l mute, să-l adoarmă, ori să-l vânăm, ceva trebuie să facă„, a spus Gheorghe Voinea, vănător, pădurar Mihăeşti.

Sătenii ameninţă cu proteste, dacă autorităţile nu le dau autorizaţie să ucidă animalul.

Citeşte şi Urs pe holurile liceului în SUA