Panică într-o piaţă din Arad. Copertina unei hale, cuprinsă de flăcări, după ce o rulotă a luat foc

O rulotă parcată într-o piaţă din Arad a fost cuprinsă, joi, de flăcări. Flăcările s-au extins la copertina halei, la un chioşc de ziare şi o maşină aflată în apropiere.

11 iul. 2013, 11:24
Panică într-o piaţă din Arad. Copertina unei hale, cuprinsă de flăcări, după ce o rulotă a luat foc

Un incendiu a izbucnit joi într-o piaţă din Arad. O rulotă, care se afla în apropierea halei în care erau zeci de oameni, a luat foc. Potrivit România TV, focul s-a extins şi la copertina de plastic a halei, dar şi la un chioşc de ziare şi o maşină aflată în apropiere.

Pieţarii au fost cei care au anunţat imediat pompierii.

Potrivit pompierilor, a existat pericolul producerii unei explozii, pentru că pe rulotă, în locaşul special din exterior era instalată o butelie cu gaz, care era în funcţiune.

„Intervenţia a fost dificilă şi din cauza pericolului de explozie, pentru că a existat o butelie cu gaz deschisă, care a fost demontată de către subofiţerii noştri în timpul incendiului”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, George Plesca, potrivit Mediafax.

Intervenţia pompierilor a durat aproximativ o oră, iar cauzele incendiului sunt în curs de cercetare, la anchetă participând şi poliţiştii arădeni.

Conform martorilor, persoane care vând în piaţă, în rulotă dormea în fiecare noapte un bărbat ce păzea standul cu produse de artizanat. Bărbatul nu se afla în rulotă în momentul în care a izbucnit incendiul, iar când a revenit şi a văzut ce s-a întâmplat i s-a făcut rău, primind îngrijiri medicale de la un echipaj SMURD.

Proprietarul acestui stand a refuzat să vorbească cu jurnaliştii, fiind agresiv verbal şi încercând să-i îndepărteze.

Citeşte şi: Incendiu puternic în Tulcea. Un service auto a fost făcut scrum