PANICĂ în judeţul Constanţa. Un tren plin cu pasageri a luat foc. Conductorul, ars pe mâini şi faţă VIDEO

Un tren plin cu pasageri a luat foc în mers, în judeţul Constanţa. Conductorul s-a ales cu arsuri grave pe mâini şi pe faţă, pentru că a încercat să stingă singur flăcările.

29 nov. 2016, 21:03
PANICĂ în judeţul Constanţa. Un tren plin cu pasageri a luat foc. Conductorul, ars pe mâini şi faţă VIDEO

Trenul plin cu navetiști a luat foc, marţi seară, în zona stațiunii Neptun. Potrivit martorilor, trenul care se deplasa dinspre Constanța către Mangalia, s-a oprit la un moment dat, iar din locomotivă a început să iasă fum, potrivit reporterntv.ro.

Oamenii au povestit cum nimeni nu le-a spus să se dea jos din trenul care avea să se transforme în scrum, iar la un moment dat, conductorul era ars pe mâini și pe față pentru că a încercat să stingă singur flăcările.

„Am sunat la 112, iar la solicitare unei ambulanțe ni s-a specificat de către cei de la Dispecerat că va veni de la Constanța. Într-un municipiu ca Mangalia, atunci când ceri o ambulanță, se pare că ți se aduce de la Constanța”, a declarat un martor.

Din fericire, toți oamenii au reușit să iasă la timp din vagoane, iar locomotiva a ars în totalitate. Singurul rănit a fost conductorul care a ajuns, într-un final, la spital pentru a-i fi acordate îngrijiri medicale.

Citeşte şi Incendiu violent într-un cămin, 11 eleve au murit arse