Panică la Londra: O maşină a intrat în trecători. Patru persoane sunt rănite. Poliţia a găsit două cuţite la locul accidentului

Londra a intrat din nou în panică după ce o maşină a intrat într-un grup de oameni, sâmbătă noaptea, în apropierea unui club. Poliţiştii au găsit două cuţite la locul accidentului.

26 mart. 2017, 11:47
Panică la Londra: O maşină a intrat în trecători. Patru persoane sunt rănite. Poliţia a găsit două cuţite la locul accidentului

Poliţia a informat  că nu este vorba despre un atac terorist, dar în urma cercetărilor se va stabili dacă conducătorul autoturismului a lovit pietonii accidental sau în mod deliberat.

Poliţiştii au găsit două cuţite la locul accidentului. De asemenea, pe trotuar, s-a găsit unul dintre cuţite, celălat foond găsit îăn maşină, Agresorii aveau asupra lor şi pumnale şi lame.

Atacatorii au fugit imediat după incident. Un bărbat a fost arestat de către poliţişti.

Patru persoane, doi bărbaţi şi două femei, au fost rănite şi transportate la spital, scrie dailymail.co.uk. „Oamenii au început să ţipe. Cineva a spus că a văzut în maşina doi bărbaţi „, a spus unul din martorii aflaţi la faţa locului.

Citeşte şi Accident la metroul din Londra. Oamenii au intrat în panică. Mai multe persoane au fost rănite

Ulterior, poliţia a descoperit în autoturismul marca Peugeot Partner care a lovit mulţimea din faţa unui pub. 

Patru adolescenţi, cu vârste între 17 şi 19 ani au fost arestaţi. Unul din cuţite a fost găsit în maşina acestora, iar celălalt, aruncat pe trotuar, la locul incidentului. Poliţia anchetează cazul.

Autorităţile britanice au mai descris cum oamenii loviţi de maşina în care se aflau adolescenţii s-au prăbuşit unii peste ceilalţi, „ca piesele de domino”, după ce au fost loviţi de maşină.

Doi bărbaţi şi o femeie au fost răniţi pe Essex Road, în nordul Londrei, după ce agresorii au accelerat şi au intrat în mulţime, iar apoi, doi dintre ei au părăsit vehiculul, relatează dailymail.co.uk.

Incidentul survine după atacul terorist de miercuri, când Khalid Masood a înjughiat mortal un poliţist la intrarea în curtea Parlamentului britanic, a ucis doi turişti şi a rănit zeci de oameni după ce a intrat intenţionat cu maşina în mulţime pe Podul Westminster din Londra. Unul dintre răniţii internaţi în spital în stare gravă, un bărbat în vârstă de 75 de ani, a murit.