Panică la un mall în Harghita după ce s-a declanşat alarma de incendiu. Mai multe persoane au ajuns la spital intoxicate

Panică într-un complex comercial din municipiul Gheorgheni, judeţul Harghita, după ce s-a declanșat alarma de incendiu cu pulbere. 11 persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale şi mai multe au ajuns la spital. Oamenii s-au intoxicat practic cu substanța care ar fi trebuit să stingă flăcările. S-a decis evacuarea de urgență. Salvatorii au căutat oamenii prin magazine și toalete pentru a se asigura că nu e nimeni rănit.

08 iul. 2021, 13:11

Panică la un mall în Harghita după ce s-a declanşat alarma de incendiu. Mai mulţi clienţi şi angajaţi din complex au fost evacuaţi joi înainte de prânz după ce s-a declanșat instalația de stingere a incendiilor cu pulbere.

„Aproximativ 40 de persoane s-au autoevacuat. În spațiul comercial, în urma verificărilor echipajelor de căutare-salvare, nu au fost identificate alte persoane.”, , a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Harghita.

11 persoane, cu atac de panică și inhalări de praf, au avut nevoie de asistență medicale din partea echipajelor SMURD și SAJ. Din cele unsprezece persoane, șase au fost transportate la spital.