Panică pe Autostrada Soarelui după ce un şofer a mers zeci de kilometri pe contrasens cu TIR-ul VIDEO

Un şofer a provocat panică pe Autostrada Soarelui după ce a întors TIR-ul şi a mers zeci de kilometri pe banda de urgenţă pe contrasens. Un alt participant la trafic a surprins câteva imagini şi a alertat autorităţile. 

05 iul. 2016, 08:01
Panică pe Autostrada Soarelui după ce un şofer a mers zeci de kilometri pe contrasens cu TIR-ul VIDEO

Veneam dinspre Bucuresti spre Calarasi pe A2. Pe sensul de mers spre Constanţa, am vazut de departe cum un camion a intors si a inceput sa se deplaseze pe directia interzisa, adica inapoi spre Bucuresti”, a declarat un şofer, martor la întreaga scenă.

Pentru că exista riscul să se producă un accident grav, bărbatul care a surprins imaginile a sunat la 112 pentru a alerta autorităţile. Tot el a povestit pentru România TV că până la prima ieşire de pe autostradă, şoferul de tir ar fi fost nevoit să meargă kilometri buni pe contrasens. 

Nu este primul incident de acest fel. O întâmplare similară a avut loc pe aceeaşi autostradă, însă în urmă cu mai mulţi ani. Atunci, o dubă a blocat traficul după ce a circulat mai mulţi kilometri pe contrasens şi a decis să întoarcă pentru a circula regulamentar.